Na poslu imam obavezu da sve svoje radove drzim na racunaru kod sefa, tj. da kad zavrsim rad da idem Save as... network/bossPC/srdjan. Problem je sto je mreza sranje i ponekad mi treba dva minuta da glupi word fajl sacuvam ili otvorim.
Zato sam poceo da drzim kopiju foldera srdjan i na mom racunaru, te kad ne mogu da otvorim fajl na sefovom, da ga otvorim na mojem kao i da ga sacuvam. Medjutim ja cesto zaboravim da kopiram fajl od sebe ka sefovom racunaru, te mi zato treba neki dobar program koji odrzava foldere da budu jednaki i kad ne moze da udje kod sefa, da ne izbaci error neko da saceka pola sata, sat da se mreza smiluje.
SyncToy se pokazao odlicnim, mada schedule poprckuje, a i nije dovoljno samo jednom u toku dana da se pokrene, tako da me sad interesuje da li moze da se napravi neki .bat koji bi stojao na desktopu i koji bi sam pokrenuo RUN?
:: :: :: :: SyncToy se pokazao odlicnim, mada schedule poprckuje, a i nije dovoljno samo jednom u toku dana da se pokrene, tako da me sad interesuje da li moze da se napravi neki .bat koji bi stojao na desktopu i koji bi sam pokrenuo RUN?
Pogresno si me razumeo, ja jesam napravio schedule, ima lep tutorijal u samom programu, medjutim ja hocu da kazem da mi to ne odgovara zato sto ponekad moram da ga forsiram da sam uradi to. E sad umesto da otvorim program kako bih stisnuo RUN, ja bih jedan .bat koji bi uradio isto to.
Probao sam vec tako sto sam napraivo shortcut na desktop od SyncToytask.exe i dodao -R, ali nema effekta.
:: :: Pogresno si me razumeo, ja jesam napravio schedule, ima lep tutorijal u samom programu, medjutim ja hocu da kazem da mi to ne odgovara zato sto ponekad moram da ga forsiram da sam uradi to. E sad umesto da otvorim program kako bih stisnuo RUN, ja bih jedan .bat koji bi uradio isto to :: :: Probao sam vec tako sto sam napraivo shortcut na desktop od SyncToytask.exe i dodao -R, ali nema effekta :: ::
:: `Probao sam vec tako sto sam napraivo shortcut na desktop od SyncToytask.exe i dodao -R, ali nema effekta. :: :: A sad probaj shortcut c:Program FilesSyncToy 2.1SyncToyCmd.exe - :: .. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.