Sve je radilo normalno do pre 2 veceri, i odlucim ja da se malo prisetim tenkica kad vec imam vremena, stavim WoT da se skida i izadjem iz kuce. Kad sam se vratio, videh da nije dovoljno mesta bilo na particiji na kojoj se skidalo, obrisem nekoliko nebitnih stvari, pokrenem opet, i on zavrsi skidanje. Pri prvom pokretanju, krene da ucitava igricu, i cim se zacrni ekran (kad bi trebalo da prikaze reklame one, i login screen) meni se alt tabuje samo na desktop. Pokusam tako par puta, i svaki put isto.. Medjutim, stvori se drugi problem. Svaki browser koji imam, svaka druga igra, ili program mi posle par minuta rada crashuje. Ili pukne i ode na desktop, ili se zamrzne komp i sam resetuje. Dakle, pre tog skidanja WoT-a je sve najnormalnije radilo. Kontam da bi peglanjem windowsa sve ispravio, al` bih pre toga probao ako postoji neko drugo resenje....
Ako imate neke sugestije, dobro bi dosle...Hvala unapred :)
Pogledaj stanje hdd-a.Deluje kao da je neki segment zapisan na necitljivom delu diska. Deinstaliraj wot pa vidi kako ce da radi sistem. Reinstaliraj graficke drajvere.
Mozda je disk poceo da posustaje kao sto Simon kaze.
Mada kocenje i restartovanje moze da smrdi na grafu. Mozda furmark da poteras da vidis ima li artefakta? Meni je recimo zbog graficke koje je umirala crashovao skajp.
Mozda su virusi ali ako si sve skidao sa zvanicnog sajta, nije verovatno, mada nije na odmet da preskeniras.
Ili da reinstaliras sistem sutra kada izadje Spring Creators update da ne radis dupli posao.
Mada ako su ti dokumenti i sve ostalo na zasebnoj particiji, manje vremena ces izgubiti reinstalacijom sistema nego da pokusavas da je zakrpis. Plus sutra verovatno jedan apdejt. A i onda ces da znas da li je ili nije do softvera.
Pa sada polako jednu po jednu stavku. : )
A imas i onu opciju reset this PC mada nisam siguran da li ce da to sredi problem.
U sentinelu je stanje i SSD-a i HDD-a pokazano kao perfektno... Furmark gura, to sam prvo probao jer sam vec jednom pekao tu grafiku, i odmah posle pecenja a i par puta posle toga / danas isto sam pustao furmark, i nema nikakvog pucanja...
Skenirao sam sistem MBAMom, nasao je 3-4 crvica, i to je obrisano.. Defender ne nalazi nista.... a i dalje puca sve zivo sto se tice igrica / browsera...
Instaliraj svez nov sistem pa ako to ne resi problem predji na hardver
:: U sentinelu je stanje i SSD-a i HDD-a pokazano kao perfektno... :: Furmark gura, to sam prvo probao jer sam vec jednom pekao tu grafiku, i odmah posle pecenja a i par puta posle toga / danas isto sam pustao furmark, i nema nikakvog pucanja.. :: :: Skenirao sam sistem MBAMom, nasao je 3-4 crvica, i to je obrisano. :: Defender ne nalazi nista... :: a i dalje puca sve zivo sto se tice igrica / browsera...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.