sa drugom sam se povezao, on zivi u USA, ima win10, ja win7. Svakih par min me iskljucuje u pravi pauzu par minuta. kako ovo resiti, stavio sam enterprise teamviewer
Na TV sam i ja popizdeo najvise zato sto ne daju update za WinPhone a ne dozvoljavaju da se konektuje na bilo sta novije od TV10 na kompu. Ipak ga jos koristim zato sto je retard friendly kad dam Quick Support.
Najverovatnije ti je greska sto si stavio enterprise, a ne personal.
Tu je problem. Instaliraj free verziju i radice bez problema - jedina sitna zamerka je poruka nakon diskonekcije, ali to je lako prevazici s obzirom na ono sto dobijas za dzaba.
:: Na TV sam i ja popizdeo najvise zato sto ne daju update za WinPhone a ne dozvoljavaju da se konektuje na bilo sta novije od TV10 na kompu. Ipak ga jos koristim zato sto je retard friendly kad dam Quick Support.
ma nema veze da li je free ili enterprise, probao sam oba isti problem, ovaj any desk cu probati, testirao sam ga kod mene na mrezi I mnogo vise zadovoljava moje zahteve nego tv. fala
Nije to, onda verovatno uopste ne bi mogao da se konektuje. Pravio je meni probleme tako prosle god. kad sam isprobavao neku izlecenu `Premium` verziju, a bio ulogovan sa svojim nalogom - radio par dana pa krenuo da puca bas kao sto je to ovde objasnjeno. Onda ni nakon ciscenja i reinstalacije besplatne verzije nije radio kako treba (zadrzali se isti simptomi). Tek kad sam sa svih diskova i iz registry-a uklonio sve sto sadrzi TeamViewer, TV i sl. stringove pa ponovo instalirao free varijantu, poceo je normalno da funkcionise. E sad, samo se ne secam da li sam isto morao da uradim na obe masine... znam da sam se 2 dana zezao oko toga.
:: ma nema veze da li je free ili enterprise, probao sam oba isti problem :: ovaj any desk cu probati, testirao sam ga kod mene na mrezi I mnogo vise zadovoljava moje zahteve nego tv. :: fala
Gore objasnjeno sta bi moglo biti u pitanju. AnyDesk svakako radi posao, jedino je problem nepostojanja mobilne aplikacije. Ja ga koristim na poslu, posto nam je blokiran TV jer imamo Skype for Business pa smatraju da ovaj prvi nije potreban, i ok zavrsava stvari... samo nekad ume opasno da zabada i laguje, cak i na linku 1000/1000.
TV se može koristiti besplatno ako se priključuješ na par lokacija. Čim primete da se priključuješ na dosta lokacija tretiraju to kao poslovnu upotrebu i počinju da zatežu sa tim pauzama.
@Srdjanc: imam TV instaliran na WP i nemam problema sa priključivanjem na pc. Priznajem, ne znam koje su verzije na pisijevima, osim što znam da su verzije starije od 12.
:: TV se može koristiti besplatno ako se priključuješ na par lokacija. Čim primete da se priključuješ na dosta lokacija tretiraju to kao poslovnu upotrebu i počinju da zatežu sa tim pauzama
Moze biti, ali moram da kazem da ovo nisam primetio, a moj nalog se konstantno koristi na bar 25 mesta, u vise razlicitih drzava (Srbija, Makedonija, Grcka, Svedska, Nemacka, Australija, US).
:: @Srdjanc: imam TV instaliran na WP i nemam problema sa priključivanjem na pc. Priznajem, ne znam koje su verzije na pisijevima, osim što znam da su verzije starije od 12
Oce da pravi problem i verzija, ali samo ako je aplikacija na remote masini novija, sto u ovom slucaju nije. Ako se se pomocu v11 povezuje na v12, ne radi i to je ok, ali ne znam zasto postoji problem sa v11 na v11? Covek rece da je samo do v10 ok...
Srdjane, koji fon koristis i koja verzija WP? Ako mozes, uradi upgrade na WP10 i sve ce ok da sljaka - dobijas najnovije verzije vecine aplikacija koje su stopriane na WP8 (ukljucujuci TV) - i gubis Here mape, doduse (da ne bude da nisam upozorio =]).
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.