Od besplatnih mi se dosta dobro pokazala HERE WeGo. Ne koristim je ne znam koliko cesto, ali kada sam je god koristio super se pokazala. Skines mape za zemlju gde ides, off line sve lepo radi...
Ja je koristim na iOS-u, ali ima i za Android.
Pozdrav
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive macOS Sierra 10.12.2
Takodje mislim da je Igo bolji od Here-a. Mada prošle godine sam išao za HR koristio sam Here zbog mapa da ne tražim za Igo i on je ok. Za ostale ne znam. Najbolja mapa Srbije po mom mišljenju je Contrast.
ASUS M5A99X EVO FX8320E CM Nepton 140XL Kingston HyperX 2x4GB @1600 MSI TFIII GTX 660 2GB KINGSTON HyperX 3K 120GB ASUS XONAR DG CM Storm Trooper
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.