Ranije su mi gotovo svi kontakti bili iskljucivo Online, osim onih koji iskljuce mobilni internet (wi-fi) ili im se isprazni telefon. Sada se desava da recimo za nekoga pise npr. Last online yesterday 12:34 a kad mu pustim poruku ispod se kroz par sekundi pojavi delivered, pa seen kad je procita. Razgovori su posebna prica, mobilna veza 4/4 i odjednom od Excellent na average, pa low, pa reconnecting i the end. Moram da zovem klasicnim putem. Ajde da je u pitanju jedan kontakt, ajde da je u pitanju los signal, ajde da je u pitanju los wi-fi pa i da razumem ali nije vec je kontra - u svim slucajevima se ove dve pojave manifestuju. Dok whatsapp radi bez greske.
Namestili su sada kao Whats up. Ako ta osoba ne otvara viber makar i da vidi pocetni screen stajace da je offline od tad i tad.... kada je poslednji put otvorila Viber ili koristila za nesto. Na Whats Up je to odavno. Znaci nije bug, nije do tebe, tako je. Eto. Sada znas kada je neko koristio Viber :P
Kao, picko, ne javljas se, a cackao si fon :) Jos malo pa ce i da slika front kamera i da se posalje fotka i da se vidi izraz lica na procitanu poruku :D OMG, opet ovaj smarator :D
Nisam primetio za ovaj problem da se desava uvek, samo ponekad neko ode u offline, a ukljucen fon. Mozda pojedinima iskljuci Wi-Fi kada fon ode u SB. Ne moze vise ni starija verzija na fon da e instalira, ne prolazi registracija. Koristio sam 4.4x verziju koja je odlicna. Sada moram novu, a na starijem tel je pravo mucenje, ucitava pola sata ako nemas octa core i 2GB RAM.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.