Neverovatno... ovaj program je stvarno full i bar mi je za 30% ubrzao rad računara... ali.. izgleda da mi je onemogućio (svojim automatskim optimom) da na primer.. izbrišem poruku na yahoo - da, bukvalno ne mogu da izbrišem štrikliranu reklamnu poruku niti da je spamujem..
A u messengeru ne mogu da vidim `listing` razgovora.. samo kuckam i šaljem.. i vidim kada neko kucka meni, ali mi u prozoru ne izlazi ništa... čoveče, sinoć zamalo devojka da me ostavi mislila da je zezam.. I da, ne mogu da ubacim ni jednog smajlija ovde..
ne.. prosto ne mogu da verujem da ovaj Win XP Sp2 64-bit nema restore opciju, a ja nisam budala radio sam to 50 puta do sad... U opcijama Sistem Tools uopšte nema System Restore??? majke mi.. Evo ako neko može da mi pomogne da to nađem i kvit..
Ali i u Safe Modu kada odgovorim sa NO - dakle da obavim Restore - ništa se ne pojavljuje.. kao da ovaj Win uopšte takvu opciju ni nema..
par puta sam eksperimentisao sa takvim boost-pc jutilitizima, i uvek su nesto odradili sto im nije u opisu radnog mesta... smor... sreca - pa su imali funkcionalan restore...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.