Ovaj program automatski downladuje i menja pozadine na racunaru u odredjenom vremenskom intervalu. Ovaj program je po meni super osim sto ima limit od maximum 5 slika u roku od 3 sata, i minimalni interval menjanja je 1 sat.
Iskreno zeleo bih program koji moze da menja svakog minuta i da nema limita koliko mogu da skinem. Da li neko zna ekvivalent ovom programu?
Može da se poprilično smanji interval između menjanja slika, ali mislim da slike mogu da se biraju samo iz nekoliko njihovih predefinisanih setova. Mora da se podesi da radi samo promenu pozadina ekrana, mada ga je Microsoft za svašta predvideo.
Win 8.1 to ima medju podesavanjima wallpapera... Mislim da ga i Win 7 ima... Samo sve slike treba da su ti u istom folderu,a minimalni interval promene je 10 sekundi...
AMD Phenom II 960T@3.6GHz Titan NK35TZ 5GB DDR2 Asus M2N68 Plus Hitachi 250GB Samsung 320GB Powercolor Radeon HD5750 LG W2240S-PN Windows 8.1 Pro x64
Ima i XP i 98 ali nije to poenta nego je poenta da on skida fres nove wallpapere a ne one koje ja imam. Zato trazim ovakav program.
ACDSee takodje nema download nego ide iz foldera.
Dakle napominjem, necu moje slike nego neke nove koje se downloaduju.
:: Win 8.1 to ima medju podesavanjima wallpapera... Mislim da ga i Win 7 ima.. :: Samo sve slike treba da su ti u istom folderu,a minimalni interval promene je 10 sekundi.. ::
http://prntscr.com/bc64z2 Probao sam, inace je Toolbar za pretragu interneta sa desktopa umesto da pokreces browser.
Dakle ili 5 sekundi ili pola sata je brzina rotiranja sto je smesno :) I veoma suzen izbor pozadina. Inace ostaje kao opcija.
Da li ima neko jos neke predloge?
:: Može da se poprilično smanji interval između menjanja slika, ali mislim da slike mogu da se biraju samo iz nekoliko njihovih predefinisanih setova. Mora da se podesi da radi samo promenu pozadina ekrana, mada ga je Microsoft za svašta predvideo ::
Nadji Wallpaper Master PRO verziju. Ima mogucnost da razmenjuje preko 5k slika, ima interval, jednostavan interface, kompatibilan je sa windows-om 7 pa na dalje.
Ja sam probao FREE verziju, ona podrzava do 5k fajlova, ali to je dovoljno, medjutim pise da ne podrzava windows 7 i 8, meni na sedmici radi normalno.
:: http://prntscr.com/bc64z :: Probao sam, inace je Toolbar za pretragu interneta sa desktopa umesto da pokreces browser :: :: Dakle ili 5 sekundi ili pola sata je brzina rotiranja sto je smesno : :: I veoma suzen izbor pozadina. Inace ostaje kao opcija :: :: Da li ima neko jos neke predloge :: :: :: Može da se poprilično smanji interval između menjanja slika, ali mislim da slike mogu da se biraju samo iz nekoliko njihovih predefinisanih setova. Mora da se podesi da radi samo promenu pozadina ekrana, mada ga je Microsoft za svašta predvideo :: ::
Cekaj, odakle ovaj program skida slike ja ne nalazim nista o tome u settingsu?
:: Wallpaper Master PRO verziju. Ima mogucnost da razmenjuje preko 5k slika, ima interval, jednostavan interface, kompatibilan je sa windows-om 7 pa na dalje. ::
Kako bre ne nalazis, gledaj sshot: http://goo.gl/RhbAxc opcija `Add files` - apply, done.
:: Cekaj, odakle ovaj program skida slike ja ne nalazim nista o tome u settingsu :: :: :: Wallpaper Master PRO verziju. Ima mogucnost da razmenjuje preko 5k slika, ima interval, jednostavan interface, kompatibilan je sa windows-om 7 pa na dalje. :: :: ::
Ovo su ti fajlovi ucitani sa racunara, sto znaci isto kao i Windows Slide. Ja ne zelim da imam wallpapere na mom racunaru, tj da ih ja skinem pa posle program da ucita i pokrene. Ja zelim da program SAM skine wallpapere i prikaze.
Evo primera http://prntscr.com/bcbyee Ovo LIVE dugme znaci da on sam skida wallpapere sa sajta, ne da mu ja skidam.
Ne mogu da se zakunem, ali mislim da je bilo više opcija za vreme, ne da se fino podesi, ali barem nekoliko. Znam da sam hteo da vidim kako će da unesposobi računar kada bude menjao pozadine na sekund.
Ima i neke druge opcije, ali one su mi bile nevažne: pretraživač, vesti, temperatura. Mislim da se može uštopovati da što manje informacija šalje i dobija. Inače, slike se često menjaju.
Windows 8.1 ali problem je sto imam .NET Framework 4.5 umesto 4.0 te imam zabranu koja nije postojala u prethodnoj verziji. V
System.IO.FileLoadException: Could not load file or assembly `file:///F:\User files\Desktop\Pulse_0.6.7.3\Providers\AeroGlassChanger.dll` or one of its dependencies. Operation is not supported. (Exception from HRESULT: 0x80131515) File name: `file:///F:\User files\Desktop\Pulse_0.6.7.3\Providers\AeroGlassChanger.dll` - -> System.NotSupportedException: An attempt was made to load an assembly from a network location which would have caused the assembly to be sandboxed in previous versions of the .NET Framework. This release of the .NET Framework does not enable CAS policy by default, so this load may be dangerous. If this load is not intended to sandbox the assembly, please enable the loadFromRemoteSources switch. See http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=155569 for more information.
Videcu sutra da reinstaliram Net Framework, nadam se da mi nece zeznuti drivere zato sto je 4.5 dosao sa njima.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.