Da li je neko isprobavao casopise u elektronskom obliku-konkretno iz it oblasti.Kako to radi u praksii,da li se naplacuje kao i papirno izdanje,koji je nacin placanja.E sad da li se obicno vezuju za neki pretplatni nalog ili za verziju programa-recimo ako se skine verzija za ipad a hteo bi da citam i na nekom androidu po neki , da li je to izvodljivo,s obzirom da su razlicite verzije za razne sisteme..
A to mozes na bilo kom uredjaju da citas. Ili epub, nebitno. Ja sam kupovao neke stripove i knjige preko neta i dobio sam fajlove koje mogu da koristim na bilo kom uredjaju. Verujem da je i za casopise isto
A imas i gomilu materijala piratizovano.
Za android mogu da preporucim Moon reader+ Pro. Koristim ga godinama bukvalno i postaje sve bolji i bolji. I ima automatsku sinhronizaciju knjiga preko drobpoxa ili google drive-a. Vredi svake pare.
http://www.bluefirereader.com/windows-app.html + dotnet 4.5 ( >= win 8.1 ne treba ) = radi besprekorno za epub, a verovatno i pdf (nesam probo) sa sve markiranjem i izvozenjem komentara (night mode i sl.) i pod uslovom da pdf nije `divljak` (bez ocr-a)
za casopise nadje se po nesto na:
rlsbb.com
`The aim of public education is not to spread enlightement at all. It is simply to reduce as many individuals as possible to the same safe level, to breed a standard citizenry, to put down dissent and originallity.`
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.