Pozdrav svima,imam problema sa instalacijom,koju god pokrenem,instalira se i kad treba da izadje glavni prozor izbaci gresku,u pitanju je AMD 2500+,1GB DDR1,128 Mb ATi Radeon graficka,koju verziju da stavim da bi radio nekako?
kao sa Chrome i Malwarebytes, polako gube osnovnu podršku za stariji i slabiji hardver. Baš juče sam instalirao Skype na XP SP3 x86 na Cel430 3GB i Intel GMA3100. Mislim da je verzija 7.22 ili slična.
ovu verziju ljubomorno cuvam za starije masine mislim da je reda 6.21.xxx.x , nebitno ugl radi i obavezno ukiniti update https://www.sendspace.com/file/3a0oqv
negira vasu tvrdnju bas ova verzija (sto sam postavio) radi sa atlonima reda xp 2000+, barton i tako to a mislim da sam imao prilike i na godisnjaka intela da nabacim
Skajp vec odavno trazi procesore koji imaju SSE 2 instrukcije a koje stari athloni i bartoni nazalost nemaju. Praistorijski Inteli Pentium 4 i Celeroni S478 i dalje rade jer imaju ove instrukcije.
Tvrdnja je da novije verzije Skype ne rade na starijem hardveru. Ova verzija koju si ti naveo nije baš najnovija, zato i radi.
Pozdrav!
Vlada
:: negira vasu tvrdnju bas ova verzija (sto sam postavio) radi sa atlonima reda xp 2000+, barton i tako to a mislim da sam imao prilike i na godisnjaka intela da nabacim :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.