Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Shockwave flash
STRANA 1 OD 1
SkyFire Shockwave flash 26.02.2016. 16:28 T63000

status: user
broj poruka: 18472
Ovo nije normalno sta ovo sr@njce radi Chrome-u. Svaki cas puca.
Ima li neko resenje ili zamena da instaliram nesto drugo a da radi stabilno?

Sa Fire Fox nema problema ali ona je dosta sporija od Chrome. Smara me na nekim sajtovima dok sve loaduje izgubim zivce. Hocu da mi sve otvara na treptaj oka :)
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Na dva slova knjiga 26.02.2016. 17:07 #614682

broj poruka: 6650
Pa, lepo instaliraj sve ovo dole, nije preveliko naravno, i probaj redom kad ti koji radi kako treba i na koji se lakše navikneš..... dakle, izbor je između:
Chromium klonova, ne ponašaju se svi isto iako im je engine isti:
Baidu, Yandex, Vivaldi, Opera (nova), Firefox, pa i sam Chrome sa dodacima....

Opera 12.18 sa originalnim Presto engine-om.

Apple Safari - ima svoj engine.

IE sa klonovima u vidu win10 prepakovanja, Sleipnir-a i sličnih front-end paketa iza kojih je IE engine.

Ni jedan se permanentno dobro ne ponaša sa proizvodima monstrum firme Adobe, flešom, shock-waweom ili nečim drugim... ja trenutno cinculiram između Baidu-a (mora podešavanje sa brisanjem podrazumevanih stranica, pretraživača i plaćenih favorita), Yandex-a i Opere. FF palim uglavnom kad negde čujem da je izašla nova verzija, pa do sledeće prilike, a slično retko je i Safari - čisto da proverim kad i zašto nešto zeza.
Baidu ima poprilično dobro integrisan video-downloader i plutajući video-plejer a nije ništa manje špijunski od svih gore navedenih (osim, izgleda, safarija)... probaj to, probaj sve. P.S. mali kurvin kineski sin, iako odabereš default pretraživačku mašinu.... IPAK na početnoj stranici u naslovnoj traci, ako to ukucaš pojam, filtrira pretragu svojim kljakavim engine-om, koji također moraš da promeniš...

Budale računaju na sreću.

SkyFire ... 26.02.2016. 17:14 #614684

broj poruka: 18472
Ziv bio Pisko, nema te sto godina. Drago mi je da sam te cuo .)

Yandex sam ranije koristio, prvo je radio odlicno a posle se usporio i poceo i on malo da brlja..

Operu nisam koristio ne pamtim od kad.. Nekako me `strah` da je probam :)

Safari imam instaliran ali je sporiji od Chrome. Koristim ga samo za D3GO.

No, slazem se za taj Adobe flash krsh je katastrofa.

Omladinac Probaj ovo 26.02.2016. 18:40 #614689

broj poruka: 108

http://goo.gl/cVXSso ili

http://www.ucweb.com/ucbrowser/download/

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs