Da li neko moze da mi preporuci program za stampanje diploma i svedocanstava za srednje skole koji koristi vazece obrasce za skolsku 2015/2016? Nebitno je da li se program placa ili ne!
Koliko sam upucen, diplome i svedocanstva su izmenjeni u odnosu na ranije godine, tako da stari programi koji nisu prilagodjeni, ne vrse posao.
Trebalo bi polako da pocnu da se unose podaci o ucenicima u bazu tog programa...
Hvala!
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.3
U kom formatu (koja je ekstenzija )vam dostavljaju diplome? Popunjavas u wordu pa eksportujes u pdf? Ne verujem da vam daju neke preterano komplikovane stvari? support normality
GA 990XA - UD3, AMD fx8320+ereboss, AMD entertainment 8GB r.a.m, Samsung evo 840 120gb, WD 500Gb, MSI 560Ti, Chieftec modular 750W.
Diplome i svedocanstva su kupljeni u papirnoj formi (prazni formulari), a da se ne bi pisale rucno, potrebno je da se nadje program u koji bi se unosili potrebni podaci o ucenicima i koji bi te podatke raspodelio pravilno (da sve bude na svom mestu) i istampao na diplomi/svedocanstvu.
Koliko sam upucen, postoje manje izmene u tim diplomama i svedocanstvima u odnosu na ranije godine, tako da taj program treba da bude prilagodjen tim izmenama.
******************************** iMac 27` (late 2012) 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processor 8GB of 1600MHz DDR3 memory NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memory 1TB Fusion Drive Mac OS X Yosemite 10.10.3
MS Ekser... napravi sablon, narani ga informacijama i to ti je to, stampu radi klasicno ili kroz makroe...
Citat: `Молимо паметне да престану са попуштањем, ситуација је постала неподношљива!`
:: Diplome i svedocanstva su kupljeni u papirnoj formi (prazni formulari), a da se ne bi pisale rucno, potrebno je da se nadje program u koji bi se unosili potrebni podaci o ucenicima i koji bi te podatke raspodelio pravilno (da sve bude na svom mestu) i istampao na diplomi/svedocanstvu :: :: Koliko sam upucen, postoje manje izmene u tim diplomama i svedocanstvima u odnosu na ranije godine, tako da taj program treba da bude prilagodjen tim izmenama :: :: ******************************* :: :: iMac 27` (late 2012 :: 3.2GHz quad-core Intel Core i5 processo :: 8GB of 1600MHz DDR3 memor :: NVIDIA GeForce GTX 675MX with 1GB of GDDR5 memor :: 1TB Fusion Driv :: Mac OS X Yosemite 10.10. :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.