Koliko je dobar ovaj program za automatsko azuriranje drajvera na racunarima? Da li je pouzdan i nece nesto nesto zeznuti na sistemu? Ima li neki koji je jos bolji?
Ne mozes da ocekujes da takav program nece zeznuti komp iz prostog razloga sto ni sami izdavaoci drivera nisu uvek pametni da naprave update drivera koji nece zeznuti komp.
Inace takvih programa imas vise pa na primer Driver Booster (preporucujem), Driver Genius i slicno.
Drajveri se nikada ne azuriraju bez preke potrebe, pogotovo ne programima za automacko traganje i odradjivanje. Uzmi samo za primer (hipoteticka situacija) posta ispod, gde covek ima problem sa gasenjem pod Win 10. E sada, zamisli da ti sve radi kako treba, program odradi autoapdejt drajvera i prc... Nece vise da se ugasi Win. Lupaj glavu sta i kako...
Ja sam se hiljadu puta opekao sa tim programima samu instalaciju/azuriranje drajvera, ili skine drajver koji radia al koci sistem ili pravi probleme ili ubije win.
Zato sve rucno polako a i nije to neki poso, ploca, graficka, zvucna, mrezna eventualno stampac/skener/kamerica i to je to, naravno sa sajta proizvodjaca i naravno prvo procitas read me sta je izmenjeno/popravljeno.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.