kao drugo dali mi neko moze reci koja je butabilna aplikacija najbolja za ovo sto mi treba
Imam externi hdd na kome su particije linux ext2, ext3 i neki raiser. Imam komp sa vecim diskom i hocu da tu sve kopiram ali Windows ne vidi sadrzaj particija. Treba mi program koji ce videti i Linux i Windows particije
Ovo je dosta dobro resenje ako vec imas Windows instaliran:
Paragon ExtFS
A ako hoces butabilno, mozes skinuti neki linux - naprimer Ubuntu i pokrenuti ga sa USB-a ili CD-a, i zatim prebaciti sve na neki FAT32 disk, mislim da Ubuntu nema NTFS write podrsku nego je trebas naknadno instalirati...
I bilo koji noviji live linux distro moze da procita NTFS.
:: Prvo srecna Nova godina svima na forumu : :: :: kao drugo dali mi neko moze reci koja je butabilna aplikacija najbolja za ovo sto mi treb :: :: Imam externi hdd na kome su particije linux ext2, ext3 i neki raiser. Imam komp sa vecim diskom i hocu da tu sve kopiram ali Windows ne vidi sadrzaj particija. Treba mi program koji ce videti i Linux i Windows particij :: :: Hval ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.