Masina je CPU AMD Athlon XP 2000+ (Socket A), MB ECS K7xx, MEM 512MB. Probao sam sa 7.xx verzijama, instalira se ali prijavljuje gresku (send error to Microsoft bla bla). Probao sam sa nekom 6.xx verzijom, instalira se ok, probam da se ulogujem i samo mi prijavi `Skype can not connect...`
Da li mozes da mi posaljes verziju 6.xx koja radi? Hvala, pozdrav
Problem je i u procesoru, nećeš moći da imaš kameru nikako. Imam ovde neku staru konf, na njoj je radila 6-ca pre 2 meseca ali sam reinastalirao sistem tada. Da te ne bih slagao, instaliraću sada skype, pa ako još radi - šaljem ti.
:: http://goo.gl/aiw5t :: :: uslovi sp3 , no update i kamera nece radit :: :: :: ubio ga Billy ko zec :: this goo.gl shortlink has been disabled. It was found to be violating our Terms of Service.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.