Ne moze da se izabere Custom install, ne zelim da instaliram sve iz paketa, takodje ne zelim x64 verziju nego x86 zbog ekstenzija koje nece da rade na x64. Kada pokrenem ISO koji je i x86 i x64 ne mogu da izaberem nista, automatski mi instalira x64 ver i ceo paket. Da li ima neko resenje za ovo?
Ja sam instalirao na laptopu samo one programe koje ja koristim word, exel i power point i hteo je normalno. Imao sam i opciju da biram x86 ili x64 Da li si skidao sa neta ili imas original verziju?
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Ma original pljunuta nardona verzija, taman posla da ne platim :)
:: Ja sam instalirao na laptopu samo one programe koje ja koristim word, exel i power point i hteo je normalno. Imao sam i opciju da biram x86 ili x6 :: Da li si skidao sa neta ili imas original verziju :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: ::
Haha, jesi u pravu, haha. Ta preporuka free rešenja ti je ista kao kada bi ti preporučio da za ISTE PARE kupiš AMD Athlon 64 a ne Intel i5 4690K recimo. Kada može dž. što da ne najbolji office paket!!! Amin.
:: :: Ma daj bre, nisi u trendu : :: :: :: mhmmmh :: :: :: :: Libre Offic :: :: ::
Zapravo ja i cenim free resenja ali ovaj moram da skinem i instaliram zarad licne edukacije. Meni se vec par puta desilo da me uhvati sramota da mi neko trazi neki program ili barem pita za njega a ja ne znam nista o tome.
Bez obzira na ovaj novi office sa novim alatima, ja cu ostati na 2010 iz tri razloga: prvi je da moze da radi u *.docx, drugi sto je brzi od 2007, a treci sto mi se UI ne gadi kao kod 2013.
:: Haha, jesi u pravu, haha. Ta preporuka free rešenja ti je ista kao kada bi ti preporučio da za ISTE PARE kupiš AMD Athlon 64 a ne Intel i5 4690K recimo :: Kada može dž. što da ne najbolji office paket!!! Amin ::
Prijatno sam se iznenadio podrsci Libre-a za .docx. Firma je kupila 2 lap-a
24.10.2015. 00:01
status: user broj poruka: 10999
i win 8.1. Instalisao sam najnoviji Libre (x86) i vidim, bez problema otvara docx fajlove napravljene u Office2010 (Word). A moze i da ih sacuva kao xxx.docx...
Kad god sam pokušao da Bilijev Ofis zamenim Librom, uvek bi me, u veoma kratkom roku, iznervirao u vezi nekih totalno banalnih stvari, koje na njemu jednostavno neće da rade. Sve podesim, formatiram dokument po ukusu, a sledeći put kada otvorim dokument, odrađene stvari nisu kako sam zamislio i nema šanse da se vrate kako su bile prvi put. Zato i dalje koristim samo Bilija.
i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/CM 690 III W/SF Golden Green Pro 650W/CM Octane/A4Tech V7
Ne znam ,ja sam zadnji free Office instalirao davno na PC-u i bio je ako se ne varam OpenOffice. No, uzimajući u obzir da se kako kažete `BilijevA` verzija nalazi u `dućanima` za dž. ne vidim razlog zašto nju ne bih koristio kada je već džabe već terao inat i koristio neko free sranje koje uvek ima neku manu?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.