Pozdrav forumasi, neznam kako vise sa ovim skype ali me izludjuje. U pitanju je windows xp sp3 na masini athlon 2200+ 1 gb rama gforce 7300 gt. Bilo koji skypee 6.00012 ili 6.3 ili 6.20 instaliram i kad hocu da se ulogujem on napise skypee not conectet. Onda skinem najnoviju verziju skype i instaliram i kad hocu da pokrenem skypee on mi izbaci neku gresku pri p[okretanju skypee. komp koristi moj tata najvise za skypee medjutim pre nekih dve nedelje instaliram neku noviju verziju koja je radila ali nije htela kamera, pa instaliram preko nje staru verziju 6.0012 i onda kada restartujem windows onda radi ulogovan je skypee i kamera radi. Posle par nedelja recimo 3 nedelje skype trazi da se uloguje i onda nece da radi kaze skypee not conectet. Da li ima neko resenje u vezi ovoga mnogo me izludjuje. Windws 7 nemogu da instaliram jer ima 1 gb rama.
Nema više zvanične podrške za XP, ubaci neku malu 7micu 32 bita, radiće na 1GB ili se baci na Linux.
:: Pozdrav forumasi, neznam kako vise sa ovim skype ali me izludjuje. U pitanju je windows xp sp3 na masini athlon 2200+ 1 gb rama gforce 7300 gt. Bilo koji skypee 6.00012 ili 6.3 ili 6.20 instaliram i kad hocu da se ulogujem on napise skypee not conectet. Onda skinem najnoviju verziju skype i instaliram i kad hocu da pokrenem skypee on mi izbaci neku gresku pri p[okretanju skypee. komp koristi moj tata najvise za skypee medjutim pre nekih dve nedelje instaliram neku noviju verziju koja je radila ali nije htela kamera, pa instaliram preko nje staru verziju 6.0012 i onda kada restartujem windows onda radi ulogovan je skypee i kamera radi. Posle par nedelja recimo 3 nedelje skype trazi da se uloguje i onda nece da radi kaze skypee not conectet :: Da li ima neko resenje u vezi ovoga mnogo me izludjuje. Windws 7 nemogu da instaliram jer ima 1 gb rama ::
Meni vec mesecima radi: Skype.Multilingual.(online.paf.exe).by.FukenGruven [Portable] na najvecem mogucem krsu od kompa sa athlon 1800+ i naravno bez ss2 instrukcije OS je neki win32 sp3 najobicniji...
Mada sam primetio na nekim kompovima jednostavno nece, da li je do OS-a ili HW-a, pojma nemam. Probavao sam sve moguce i nema sanse. Na ovom krsu radi bez problema, jbmlga
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Zasro ga Bili samo tako. Ne znam koji qurton ga ebavaju non stop. Neka vrate 4xxx verziju i ne cackaju vise taj raspaly skipe ako im je bito da ga ljudi koriste... Na symbian mi je radio odlicno pre xx godina, sada na Androidu baguje do jaja i treba tel od 800 eur da ga pokrene...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
kako ljudi od odlicne aplikacije mogu da naprave takav haos i raspad od softvera da vecina ljudi pozeli da zaobidje zauvek tu aplikaciju. Mislim da kada bi se pojavila dostojna alternativa da bi vrlo brzo preuzela primat. Jos jedan primer je Nero koji je bio neprikosnoven dok nisu napravili od njega mega instalaciju koja zauzima par giga za obican program za rezanje. Ne znam vise ni da li ga neko koristi uopste, svima stavljam obican CDBurnerXP koji radi istu stvar uz par megabajta instalacije i ni po cemu se ne razlikuje od Nera.
Izgleda impresivnije kada ima milion džidža-bidža od kojih 90% većini ne treba. Umesto da unaprede osnovni deo oni samo dadaju funkcije da program izgleda veći i bolji. Bloatware u najboljem izdanju.
:: kako ljudi od odlicne aplikacije mogu da naprave takav haos i raspad od softvera da vecina ljudi pozeli da zaobidje zauvek tu aplikaciju. Mislim da kada bi se pojavila dostojna alternativa da bi vrlo brzo preuzela primat. Jos jedan primer je Nero koji je bio neprikosnoven dok nisu napravili od njega mega instalaciju koja zauzima par giga za obican program za rezanje. Ne znam vise ni da li ga neko koristi uopste, svima stavljam obican CDBurnerXP koji radi istu stvar uz par megabajta instalacije i ni po cemu se ne razlikuje od Nera :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.