Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Zamena za Subtitlesapp
STRANA 1 OD 1
Srdjanc Zamena za Subtitlesapp 25.06.2015. 01:18 T61556

status: user
broj poruka: 3106

http://subtitlesapp.com/

Funkcija mu je da kada prevucete film/filmove preko njega, on samostalno downloaduje titlove (slicno kao BSplayer i drugi ali ovaj je samostalan bez playera).

Ovaj program je bio do jaja do pre kojeg dana kada je postao pay to use verzija umesto free. Takodje update ga je nacinio gorim i crashuje stalno.

Da li postoji neki isti/slican program koji bih koristio umesto manuelnog trazenja?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
operator re 25.06.2015. 07:52 #597397

broj poruka: 4266
Bukvalno, slovom i brojem samo 2 titla nisam našao za filmove u zadnjih 15 godina preko BS playera. Neki TV film o Monici Seleš i o Ivo od Semberije. Sve ostalo uredno nađem, osim za najnovije serije za koje čekam po mjesec dana. To je to.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

gilopile Oskar 25.06.2015. 09:18 #597399

broj poruka: 9459
koristim ga duze vreme i do jaja je. Trenutno radi samo ova g2v17 verzija.
Podesi u programu koje titlove da ti trazi. Srb + hrv, recimo...

Nema instalacije, reklama, net frameworka 18.22 i ostalih sranja. JEdnostavno unzipujes i koristis
http://oscar.dunres.sk/files/oscar_g2v17.zip
Hteo da probam taj tvoj, poceo da mi skida .net framewor 4.5, a ko zna sta bi i dalje bilo i reko, ma mars u pm.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

Srdjanc ... 25.06.2015. 10:02 #597403

@operator, preferiram standalone program iz razloga sto koristim samo Media Player Classic i Winamp (samo za muziku sa playliste). Svaki sledeci program mi je nepotreban/nepozeljan.

@gilopile, Subtitleapp meni nije zahtevao dodatni .netframework mada moguce zbog toga sto sam ja vec imao. Ajd probacu ovo sto si mi dao.
imarkovic Re: Oskar 25.06.2015. 10:25 #597407

broj poruka: 19008
Virus-Free, potvrđeno bitdefender-om
Gile, de nađe ovaj crap od programa, čudi me da nije virus, ali je zato sve ostalo, baš je krshware.

Apsolutna preporuka za BS player, ne traži apsolutno ništa i instalira se brzo, podesiš ga za subtitle, ima 3 najveće baze, nemoj se plašiti njega da instaliraš, neće ti ništa po*ebati. Bitno je samo da je PRO puna verzija. MPC je za to isto fenomenalan, samo mu baza nije tolika kao kod BS-a i ne skida folder nego ga integriše u svoj player.

:: koristim ga duze vreme i do jaja je. Trenutno radi samo ova g2v17 verzija
:: Podesi u programu koje titlove da ti trazi. Srb + hrv, recimo..
::
:: Nema instalacije, reklama, net frameworka 18.22 i ostalih sranja. JEdnostavno unzipujes i koristi
:: http://oscar.dunres.sk/files/oscar_g2v17.zi
:: Hteo da probam taj tvoj, poceo da mi skida .net framewor 4.5, a ko zna sta bi i dalje bilo i reko, ma mars u pm
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

gilopile .. 25.06.2015. 10:30 #597409

Cek, cek, a zasto je krshware? Zato sto je jednostavan i funkcionalan? Ne izgleda ti lepo. ne sljasti?

Programce je vrh. Skines titl za 3 sekunde, down ti ga u folder gde je film i ne moras da pokreces ubogi BS player, koji se pokrece bar 5 sekundi, nekad i vise.. Inace, skida sa jedne od najvecih sub. baza - opensubtitles.org.

BS player je pravi krshware. Pokrenem ga i molim Boga da mi ne krasuje, a koristio sam ga samo za titl dok nisam naisao na Oskara. Znaci, dvoklik, on KRASH, pa moram da ubijam iz task-a. Dobro, novije verzije imaju samubistveni prozor koji iskoci i ne moram u task. Svaka cas programerima na tome.Od 4 pokretanja 2x krasuje 100% :D

Srdjanc ... 25.06.2015. 11:06 #597413

Ju, nisam ni znao da MPC takodje ima tu funkciju. Tek sad ne instaliram BS player.
Elem situacija je bila da nakon downloada svih epizoda jedne serije, ja ubacim sve njih u jedan program i odmah mi izbaci title spremno za sve njih, dok ovako idem jedan po jedan.

Kanda Gilopile pobedio.
gilopile ... 25.06.2015. 11:32 #597414

Upravo to moze Oskar. Ubacis sve epizode i on ti lepo poslozi i nadje za svaku ponaosob. Lepo cekiras koje ces i on ti pobaca u folder ako si delove serije presvlacio iz posebnih foldera. Ma vrh, brate.

Cek da vidim da li to moze krhoviti BSPlayer :D :D, aha, moze ali malo sutra....Eee, Markovicu, Markovicu :)

imarkovic Re: ... 25.06.2015. 12:07 #597416

Ma ne šljašti, mat je, samo ne znaš da ga podesiš . Šta ti u njemu šljašti? Doduše, ponekad hoće BS da zabode kad je neki HD specifično ripovan film, to jeste, ali generalno vrlo retko se desi, jbg moraš da pustiš film da bi ti skinuo prevod, u odnosu na to je ovaj Oscar pobednik, samo kad bi mu dodali još koju bazu, pa da ne treba ništa sem njega.
Ali, za gledanje filmova meni je to loš program, mislim na BS, koristim ga samo za download. VLC mi je i dalje zakon, plus MPC x64.

Ovaj program je krsh jer nije našao subtitle za prvi film koji sam mu zadao, fino je što ne mora da se instalira. E, to za epizode ako može, onda je to super, za serije. Ma sve 3 kombinacije iskoristiš, i onda ne moraš uopšte da tražiš online titl.

:: Upravo to moze Oskar. Ubacis sve epizode i on ti lepo poslozi i nadje za svaku ponaosob. Lepo cekiras koje ces i on ti pobaca u folder ako si delove serije presvlacio iz posebnih foldera. Ma vrh, brate
:: Cek da vidim da li to moze krhoviti BSPlayer :D :D, aha, moze ali malo sutra....Eee, Markovicu, Markovicu :
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

gilopile ... 25.06.2015. 12:33 #597420

Ma ja. Jedina zamerka je sto ne mogu da ubacim jos neki sajt za skidanje. Steta, jer nema bas sve na opensubtitle. Da bar moze i titlovi.com i prevodionline, bilo bi do kindera.

Ali ono sto je dobro, to je da veliku vecinu nadje, a za ostalo trk do titlovi.com i to je to.

Ne mogu da se setim, cini mi se da XBMC moze da saradjije sa titlovi.com ili gresim. Znam da ima da se doda u listi ali se ne secam da li radi s njim? Kakva je to zver od programa...

operator re 25.06.2015. 17:57 #597443

broj poruka: 4266
@gilopile
Ni jedan drugi sajt za skidanje titlova nema generisanu bazu pretrage, osim ova tri. Pošto je tako koncipiran, teško da možeš da ubaciš bilo šta od sajtova koji to rade u BS Player, vjeruj mi ja sam pokušavao.
KAda VLC bude imao sliku kao BS, onda ću da pređen na drugi player. Ni Daum Player nije loš za skidanje prevoda i ima svoju listu od 30 sajtova za skidanje, ali nema nigdje verifikacije kvaliteta prevoda. BS je master svima, još uvijek.
I BS krašuje samo kada se filmovi serije ne gledaju, nego manijački premotavaju po 500 puta u jednoj epizodi.
I obavezno samo K Lite 10.0.5 i AVC kodeci i Bog vas veselio.
Goom, MPC, MPC Black, VLC, KMPlayer,SMPlayer,Kodi, Zoom nisu dostojni da se koriste u odnosu na BS i Daum.

Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice.

imarkovic Re: re 25.06.2015. 20:35 #597450

O čemu ti to, VLC je mnogo napredniji u odnosu na BS po pitanju reprodukovanja, a i svega ostalog, a pogotovo za prikaz prevoda, takodje mpc kvalitetnije renderuje. Takođe, ne postoji video koji ne mogu da otvore.

:: @gilopil
:: Ni jedan drugi sajt za skidanje titlova nema generisanu bazu pretrage, osim ova tri. Pošto je tako koncipiran, teško da možeš da ubaciš bilo šta od sajtova koji to rade u BS Player, vjeruj mi ja sam pokušavao
:: KAda VLC bude imao sliku kao BS, onda ću da pređen na drugi player. Ni Daum Player nije loš za skidanje prevoda i ima svoju listu od 30 sajtova za skidanje, ali nema nigdje verifikacije kvaliteta prevoda. BS je master svima, još uvijek.
:: I BS krašuje samo kada se filmovi serije ne gledaju, nego manijački premotavaju po 500 puta u jednoj epizodi
:: I obavezno samo K Lite 10.0.5 i AVC kodeci i Bog vas veselio
:: Goom, MPC, MPC Black, VLC, KMPlayer,SMPlayer,Kodi, Zoom nisu dostojni da se koriste u odnosu na BS i Daum.
:: Ako je neko nedovoljno stručan, ne bi trebalo da prodaje hw, nego pljeskavice
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs