Treba mi preporuka za program kojim mogu iscrtati 2D/3D model za recimo TV policu, orman i slicno a da mi ne trebaju dani i nedelje da bih ga savladao (znaci ne ACAD i sl.)
Nesto gde mogu da postavim objekat u prostoru da mu dodajem vrata, police, isecene povrsine, da mu menjam i kotiram sve 3 dimenzije, obrcem....vise kao neki nacrt i idejno resenje nego nesto na osnovu cega ce se seci panoi i ostalo. Ne znam kako bih detaljnije objasnio. Znam da ih ima ali mi googlanje ne ide. Nesto nalik na 3D kitchen design.
Hvala
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
totalno sam zaboravio na njega, relativno lagan a mocan alat, ali ipak moras proci tutorijale pa cemo videti rezultate :)
`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
razmisljah da ti predlozim solidworks, takodje jako jednostavan softver za osnovne stvari ali bi tu morao da crtas/modeliras verovatno sve, ne znam koliko ima modela za skinuti sa neta, prednost je sto posle imas i 2d crteze cas posla, u sustini za svaki moras da prelistas google.
:: totalno sam zaboravio na njega, relativno lagan a mocan alat, ali ipak moras proci tutorijale pa cemo videti rezultate : :: :: :: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.