Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Lak program za dizajniranje elemenata sobe
STRANA 1 OD 1
MACHINE Lak program za dizajniranje elemenata sobe 31.05.2015. 21:12 T61404

status: user
broj poruka: 5710
Treba mi preporuka za program kojim mogu iscrtati 2D/3D model za recimo TV policu, orman i slicno a da mi ne trebaju dani i nedelje da bih ga savladao (znaci ne ACAD i sl.)

Nesto gde mogu da postavim objekat u prostoru da mu dodajem vrata, police, isecene povrsine, da mu menjam i kotiram sve 3 dimenzije, obrcem....vise kao neki nacrt i idejno resenje nego nesto na osnovu cega ce se seci panoi i ostalo. Ne znam kako bih detaljnije objasnio. Znam da ih ima ali mi googlanje ne ide. Nesto nalik na 3D kitchen design.

Hvala

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Zdebeli 31.05.2015. 22:06 #595428

broj poruka: 1383
Sketchup

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko Re: 01.06.2015. 00:27 #595441

broj poruka: 6650
Definitivno i jedino.
Pogledaj obavezno turorijale sa yt-a, par komada i ponovi ono što tamo pokazuju, i gotovo.

Budale računaju na sreću.

:: Sketchu
::
alexb +1 sketchup 01.06.2015. 21:33 #595506

broj poruka: 242

Sto kaze Pisko tutoriali i udri. Veoma brzo se nauci.

Ako treba neka pomoc, ideja i sl. pusti mi mail

MACHINE Hvala 02.06.2015. 00:42 #595521

broj poruka: 5710
totalno sam zaboravio na njega, relativno lagan a mocan alat, ali ipak moras proci tutorijale pa cemo videti rezultate :)

`Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffer

saxija Re: Hvala 02.06.2015. 17:21 #595578

broj poruka: 4016
razmisljah da ti predlozim solidworks, takodje jako jednostavan softver za osnovne stvari ali bi tu morao da crtas/modeliras verovatno sve, ne znam koliko ima modela za skinuti sa neta, prednost je sto posle imas i 2d crteze cas posla, u sustini za svaki moras da prelistas google.

http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=499049
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=886910
http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=1375818

:: totalno sam zaboravio na njega, relativno lagan a mocan alat, ali ipak moras proci tutorijale pa cemo videti rezultate :
:: `Budućnost pripada onima koji su u vreme velikih promena spremni učiti, a oni koji misle da više nemaju šta da nauče, ostaće zatečeni u svetu koji više ne postoji` - Eric Hoffe
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs