Da li postoji neki univerzalni software sa kojim bi radio matori MSI TV@nywhere plus PCI tuner? Software koji je predvidjen (sa MSI sajta) za njega crkne posle jednog restarta, iz doba xp-a je. Takodje pretpostavljam da su male sanse da daljinac radi, jer sa takodje originalnim softwareom i drajverom nece ni da pipne na win7 32bit?
Da i drajvere i software sam skinuo ono sto je bilo najsvezije na sajtu. Radi ok do prvog restarta, posle restarta software bukvalno nestane, ostane samo nefunkcionalni shortcut, siguran sam da nije u pitanju neka zaraza jer komp i nema izlaz na internet, a flash je cist. A sam software uzasno izgleda, alternativa bi dobrodosla. To sam kolegi poklonio taj stari tjuner jer nema tv u sobi i pokusavam da mu sredim to da radi.
Ja sam ga koristio neko vreme kod sebe u kompu na XP-u, i radio je ok, bez problema ali posto TV inace i ne gledam napipala je orman. Ali htedoh kolegi da izadjem u susret. Probacu sve varijanta pa sta uspe i bude ok.
Meni je Potplayer zavrsio posao. Imam staru Leadtek WinFast PalmTop TV usb kartu. Poslednji drajver je pisan za Vistu a sam program dobija nove verzije ali nece da radi ni na Win 8 ni Win 10. Medjutim, Potplayer radi odlicno. Ucitam stari drajver za svoju kartu a onda iz Potplayera izaberem analog tv, skeniram kanale i sve radi. Cak mi kvalitetnije snima nego nekad originalni softver. Pritom sam na Win 10. Probaj.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.