Od pre neki dan svaki put kad ukljucim racunar,restart odradim,znaci dignem windows skype prvo nece da se uloguje iako je cekirano automatic log in when computer starts,plus stalno mi trazi kad se ja ulogujem,opet podaci,slika itd....I stalno tako trazi iako je sve uneto... Reinstall nije pomogao.
Bukvalno sva resenja sto sam nasao na netu sam probao i nista.Pa eto da vidim i ovde.I ja isto muku mucim sa ovim cudom,od kad su pre neki mesec odradili onaj veci update,sve glitch do glitcha-,cas radi cas ne radi,zovem coveka njemu nista,kao da nema poziva,on meni posalje poruku,meni ne stize i slicne situacije.Nzm zasto pojedini ljudi/kompanije ponekad imaju toliku zelju da upropaste stvar koja perfektno funkcionise.
`Zasto`? Hmm, mislim da mi je potrebno 3 sekunde da razmislim sta bi moglo da bude logicno... npr. da bi morao da platis nesto sto ce bezuslovno da radi, umesto da vecito budes u potrazi za `odgovarajucom verzijom`?! `Pojedini`? Nisu samo pojedinci u pitanju, nazalost. Ovome se sve vise i masovnije pribegava, bez tendencije da nesto krene na bolje.
Ne znam da li je slucajnost, ali cisto sumnjam... U mom primeru, kada je Skype u pitanju, prestao sam da se susrecem sa gore opisanim (i slicnim) problemima pre oko godinu dana, a to je bilo onog trenutka kada sam nalog vezao za o365 pretplatu - tako da me sve navodi na surovu istinu recenice iz prvog reda ove poruke.
:: Nzm zasto pojedini ljudi/kompanije ponekad imaju toliku zelju da upropaste stvar koja perfektno funkcionise ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.