isto oddavno deinsstaliran,preko njega sam uglavnom owerwrit-ovao fajlove,a i sama windoza je english pa onda kad dodas SrBski :)) i jos ciriljic onda dodje do neke mrznje unutar kodova i vodova,mozda da pokusas onja kolosalni ultimate prime ili kako bese on ima XX opcija Так как никто не виноват, то накажем по жребию.Evo nas u SaBcu kod Save i i pricamo na SrBskom s` prodavacem koNbija ko ji JeVtin :)
Imam verziju 8.01 x64, očitava bez problema ćirilicu, nikad nisam imao ovakav problem ni sa jednim commander-om, ali uvek mi je font default, da nisi menjao font?
Mislim da je posle verzije 6 dosta toga krenulo da se menja, počev od vizuelnog izgleda.. TC ima jezike, ali mislim da font pokriva windows.
:: najnovija verzija a ne ocitava pravilno imena fajlova imenovane cirilicom. kako resiti ovaj problem ::
Dakle kad sam video da u novoj firmi svi koriste legalni TCMD ne da sam se obradovao ko kucence...
Ja do sada nisam video bolji program za manipulaciju fajlovima...
Prosto kad se covek navikne da koristi tabove nema razloga da pozeli BEDNI win explorer...
Sa tabovima izgleda kao kartoteka s tim sto TAB-ovi olaksavaju sortiranje...
@carandra Ocitava i nasu i rusku cirilicu... bez ikakvih problema i stara i nova verzija...
@Srdjanc U opcijama si uvek imao opciju da podesis prikaz kratkih 8+3 ili dugih 256+3 imena fajlova...
@tartek Gazio je fajlove zato sto nisi a trebao si da cekiras opciju da te pita zelis li da prepiset fajlove... meni je ona uvek ukljucena i to je to...
Citat: `Понекад просто не могу да поверујем да српска власт и `политички крем` који, ево већ деценијама, систематски уништава Свако добро у сопственој земљи, има било какве везе са својим прецима, тим храбрим, поносним, правдољубивим Ср
I ja koristim 8.01 x64, vrhunski sljaka. Za mene licno koriscenje PC-a bi mi bilo toliko tesko da to nije normalno koliko sam navikao na totalCMD, koristim ga odavno, prosao sam kroz sve verzije, jednostavno za mene neprikosnoven je. :)
AMD FX-8350 + Noctua NH-D14 MSI 990FXA-GD80 Kingston 16GB 1600MHz Hyper Grey MSI GTX780 Lightning Dell U2412M + LG D2343 3D SSD 840 EVO 250GB + WDBlack (1TB+500GB) Thermaltake Urban S71 + CM V850 Creative X-Fi Titanium + Z-5500
Neko ko je uključio komp više od dva puta ne koristi TC? Svetogrđe. Mogu bez svega, ali bez duvana i TC-a jok. U pamet se, drugovi članovi. Ne bih se ja hvalio time da ne koristite TC.
Od kada sam nabavio Total Commander Ultima Prime 1.3, vise ne koristim TC.Sada je najnoviji Total Commander Ultima Prime 6.2.Nema sta ne radi. http://www.dodaj.rs/f/r/eW/4PkqpzX5/tcup.png
Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC.
Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti? Pozdrav svima
Total Commander Ultima Prime 6.2.Kad ga instaliras na nov Win.On zauzme oko 1.2 Gb.U njemu ima jako puno programa i treba ti samo jos nekoliko posebnih programa.u njemu nema naprimer Acronis.Imas sve plejere i za audio i za video,za raspakivanje i spakivanje svih dadoteka, preimenovanje,Sve sto ima Win ima i TCUP.Control panel, Command line ...itd... itd
:: Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC :: :: Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti :: Pozdrav svim :: :: :: ::
Dobar je taj ultrimaprime, ali mana mu je što se sporo startuje, i izgled mu je malo neobičan, ikonice ružne, prenatrpano.. ali ima sve što treba. Meni je ovakav izgled super za stalno korišćenje: http://goo.gl/UIUbFC
:: Total Commander Ultima Prime 6.2.Kad ga instaliras na nov Win.On zauzme oko 1.2 Gb.U njemu ima jako puno programa i treba ti samo jos nekoliko posebnih programa.u njemu nema naprimer Acronis.Imas sve plejere i za audio i za video,za raspakivanje i spakivanje svih dadoteka, preimenovanje,Sve sto ima Win ima i TCUP.Control panel, Command line ...itd... it :: :: :: Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC :: :: :: :: Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti :: :: Pozdrav svim :: :: :: :: :: :: :: ::
:: Dobar je taj ultrimaprime, ali mana mu je što se sporo startuje, i izgled mu je malo neobičan, ikonice ružne, prenatrpano.. ali ima sve što treba. :: Meni je ovakav izgled super za stalno korišćenje: http://goo.gl/UIUbFC :: :: :: :: Total Commander Ultima Prime 6.2.Kad ga instaliras na nov Win.On zauzme oko 1.2 Gb.U njemu ima jako puno programa i treba ti samo jos nekoliko posebnih programa.u njemu nema naprimer Acronis.Imas sve plejere i za audio i za video,za raspakivanje i spakivanje svih dadoteka, preimenovanje,Sve sto ima Win ima i TCUP.Control panel, Command line ...itd... it :: :: :: :: :: Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC :: :: :: :: :: :: Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti :: :: :: Pozdrav svim :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Ja ga koristim gotovo 20 godina. Trenutno 8.51a. Igore, sve ikonice mogu da se menjaju ili sklone one koje ne koristiš. Desni klik na ikonu, pa onda Change ili delete. Imaš nejgove ikone u fajlu wcmicons.dll ili staviš bilo koju iz tvoje kolekcije ikona. Mogu da se menjaju mesta onako kako kome odgovara. Ne znam kako bih radio da nemam TCMD.
Jedan praktičan savet. U Disk Managementu promenite slovo DVD rezača u Z, poslednje slovo abecede. Ako koristite virtual drive, stavite ga na Y itd. Onda vam svaki uređaj koju ubodte u komp (flash, externi disk itd) dobija slovo po redu, posle vaših diskova (particija), pa ne morate da jurite gde je.
Nightbird ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme. HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena.
:: Dobar je taj ultrimaprime, ali mana mu je što se sporo startuje, i izgled mu je malo neobičan, ikonice ružne, prenatrpano.. ali ima sve što treba. :: Meni je ovakav izgled super za stalno korišćenje: http://goo.gl/UIUbFC :: :: :: :: Total Commander Ultima Prime 6.2.Kad ga instaliras na nov Win.On zauzme oko 1.2 Gb.U njemu ima jako puno programa i treba ti samo jos nekoliko posebnih programa.u njemu nema naprimer Acronis.Imas sve plejere i za audio i za video,za raspakivanje i spakivanje svih dadoteka, preimenovanje,Sve sto ima Win ima i TCUP.Control panel, Command line ...itd... it :: :: :: :: :: Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC :: :: :: :: :: :: Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti :: :: :: Pozdrav svim :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Pa normalno za nas koje su koristili dos navigator da su ostali na (windows) total comanderu bar polovina ovde nikad nije radila sa sistemima kolji imaju samo sa komandnu liniju vec na GUI sistemima gde je manipulacija fajlovima skoro za nivo 5-o godisnjeg deteta.
:: Ja ga koristim gotovo 20 godina. Trenutno 8.51a. Igore, sve ikonice mogu da se menjaju ili sklone one koje ne koristiš. Desni klik na ikonu, pa onda Change ili delete. Imaš nejgove ikone u fajlu wcmicons.dll ili staviš bilo koju iz tvoje kolekcije ikona. Mogu da se menjaju mesta onako kako kome odgovara. Ne znam kako bih radio da nemam TCMD :: :: Jedan praktičan savet. U Disk Managementu promenite slovo DVD rezača u Z, poslednje slovo abecede. Ako koristite virtual drive, stavite ga na Y itd. Onda vam svaki uređaj koju ubodte u komp (flash, externi disk itd) dobija slovo po redu, posle vaših diskova (particija), pa ne morate da jurite gde je. :: :: http://www.dodaj.rs/f/45/11i/3axsvJa4/tcmd.jp :: :: Nightbird :: ISKUSTVO - Proporcionalno količini uništene opreme :: HOBI - Način umaranja tokom slobodnog vremena. :: :: :: Dobar je taj ultrimaprime, ali mana mu je što se sporo startuje, i izgled mu je malo neobičan, ikonice ružne, prenatrpano.. ali ima sve što treba. :: :: Meni je ovakav izgled super za stalno korišćenje: http://goo.gl/UIUbFC :: :: :: :: :: :: :: Total Commander Ultima Prime 6.2.Kad ga instaliras na nov Win.On zauzme oko 1.2 Gb.U njemu ima jako puno programa i treba ti samo jos nekoliko posebnih programa.u njemu nema naprimer Acronis.Imas sve plejere i za audio i za video,za raspakivanje i spakivanje svih dadoteka, preimenovanje,Sve sto ima Win ima i TCUP.Control panel, Command line ...itd... it :: :: :: :: :: :: :: Svima, koji su pohvalili TC, najsrdačniji pozdrav. Nekad davno, još pre Hrista, kada sam predavao u jednoj školi za računare, prvo sam slušaocima hteo da pokažem rad TC, ali me je direktor, kad je to video, skoro izbacio naglavačke!!! Neki mlađi, možda ne znaju, TC se zvao Windows Commander, ali je na insistiranje MS, promenuo ime u TC :: :: :: :: :: :: :: :: Na Win7, ja još uvek koristim TC 6.01 sa krakom i voleo bih da čujem mišljenja: da li da prelazim na novije verzije. šta novije verzije imaju radikalno novih mogućnosti :: :: :: :: Pozdrav svim :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.