Classic menu for Visio 2010 - treba mi izgled menija iz 2003-2007
STRANA 1 OD 1
arogan
Classic menu for Visio 2010 - treba mi izgled menija iz 2003-2007
17.04.2015. 12:47
T61055
status: user broj poruka: 538
Pošto na računaru imam Office 2010 (sa UBIT menu-jem) instalirao sam i Visio 2010. Kao i kod Office-a, smeta mi što ova verzija Visia ima drugačiji meni od 2007. Zbog toga sam i skinuo sa net-a `Classic Menu for Visio 2010 and 2013 v80.5 sa sajta koju mi je ponudo google pretraživač: `www.addintools.com`. Međutim, posle 15 dana mi traži registraciju-licencu koju (naravno) nemam. Deinstalacijom i ponovnom instalacijom nisam ništa uradio jer mi ponovo iz prve traži licencu.
Da li može neko da mi pošalje vezu do sajta da skinem trajan (narodni) Classic Menu for Visio 2010 and 2013 - bilo koju verziju koja radi. Ja sam pokušao torentom, pretragom na torrentz.eu nisam ništa dobio, ali siguran sam da negde tako nešto postoji ...
kako možeš da očekuješ da ti oficijelni MS pack radi na izlečenoj verziji ?... ako ti smeta izgled, pa skini narodnu verziju 2007-ice i teraj. Moja je sumnja da 99% srpskih korisnika MS Office paketa jedva zna da upotrbi 10% njegovih mogućnosti, zato ne maltretiraj ljude zbog šminke, a ako grešim, i ti spadaš u onih 1 posto, onda izvini na digresiji. i ja bih da posedujem Spejs šatl, ali mi realno nije potreban....
Skinuo sam i instalirao taj program. Pronađe mi nekoliko Classic Menu-ja, pojavi se njihov spisak sa desne strane, njih 6-7. Kada kliknem na bilo koji (probao sam svih 6-7) otvori mi se defaultn-ni utorent i kada idem na OK zamrzne se na 0,0%. Ne znam da li je do URL-ova, probaću kasnije ...
Kad već godinu imam Office 2010 (izlečen) sa UBIT menijem koji normalno radi, rekoh da stavim i Visio 2010 (imao sam do sada 2007). Ja sam, baš suprotno, `tradicionalista` što se mene tiče zadovoljava i Visio 2003 (kao i Office 2003) - sve posle toga je za mene kič. Ali, kada iz Visio 2007 pošaljem fajl korisniku koji ima 2010-tku kada ga on otvori Visio 2010 postavlja nekoliko pitanja za konvertovanje a zatim se pojavi poruka da nije baš potpuno ispravno konvertovan fajl, dakle slično kao kod Corel-a Dakle, meni treba Classic Menu da bih `optički` ostao na Visio 2003, za koji imam podebelu knjigu za obuku. Ali, na žalost, prinuđen sam da šaljem fajlove u formatu Visio 2010 ... Dakle, više mi se više isplati da stavim Classic Menu, nego da kupujem novu knjigu za obuku (verovatno će za godinu dana trebati i knjiga Visio 2013 ....)
Skinuo sam taj fajl, čini mi se da će biti OK. Računar na kom mi je taj Visio biće mi dostupan u ponedeljak pa ću da probam. Sada sam na mom računaru pokrenuo instlalaciju, posle nekoliko pitanja daje mi mogućnost šta da čekiram/dečekiram (ima 10-tak programa od Word-a do Visio-a). Pošto za Office već imam UBIT menu, na ovoj novoj instalaciji štikliraću samo Visio. Vidim da ima Key.txt fajl, pa ču da uradim copy/paste i to je valjda to.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.