Bilo koja aplikacija sa videopozivom...radio samo viber ..svew Sam probao I tango I ....sve se vrti oko VPN..Ali nemam komp KO`d sebe...to me zeza ...hvaaala
Za Oman ne znam, ali u vreme prohibicije skajpa, viber je hteo preko VPN-a (ne svih) da radi u UAE. Popularno u UAE kod Azijata je bio Fring (ne znam ima li ga za IPhone) , a probaj i Wire. Wire radi preko email registracije.
Ovo sto su ti kolege predlozile je isto dobro resenje, jer se radi o browser resenjima, medjutim ne znam hoce li to da radi na tabletu ili Iphone-u. U svakom slucaju, eksperimentisi sa VPN-ovima i ne odustaj, moze da se nadje resenje. Ono sto sam japrimetio je da Skajp i Viber ne zele da se konektuju preko mnogo besplatnih VPN-ova, valda su te IP na nekim blacklistama. Javi sta si uradio...
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Sta ti radis tamo crni sine, mora da si u nekom kampu ISISA, Kalifat dolazi! Samoproklamovana drzava koja se siri i kolje sve zive koji nisu za nju. Gledajuci medije ostale oni mogu da dodju do Rakovice mi ne bi ni znali. Niko i ne obraca paznju. Svaki dan otmu nekog i zakolju u live prenosu.
Moj prijatelj radi u Omanu i koristili smo skype za razgor.Viber nekad uzasno kasni i kad se salju poruke ili kad se razgovara.Mislim da je to njemu bilo moguce samo preko VPN-a. Zanji put smo koristi viber i slali poruke 30.01.2015 i radilo je ok. Secam se da mi je preporucio imo call https://www.imo.im ,ali ga nismo koristili. Prvo sam instalirao na bratov fon,posto moj htc wildfire s nije podrzan. Pa se onda registrovao na sajtu i taj mesenger radi u pretrazivacu... http://www.topnexus7tips.com/use-imo-on-pc-imo-massager-windows-7-8-8-1/
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.