Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
VCMI za android...
STRANA 1 OD 1
djape7777 VCMI za android... 08.01.2015. 20:11 T60092

status: user
broj poruka: 926

DA li ima neko na tabli jer meni non-stop crash-uje koju picim na desktopu tj. da li ima posebna verzija za android?
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
JovanZ re 08.01.2015. 22:50 #577670

broj poruka: 3008
imas free na play store-u. Trebaju ti orig. fajlovi i poneki crashje normalan, jos nije finalna verzija.
djape7777 Re: re 09.01.2015. 01:11 #577682

Nismo se razumeli kada sam stavio sa kompa wog koji igram na tabli sa VCMI-om samo crash-uje onda skinem sa torrenta nov opet crashuje? imas li ti na tabli ili neko drugi pa da bacite na toorent?
:: imas free na play store-u. Trebaju ti orig. fajlovi i poneki crashje normalan, jos nije finalna verzija.
JovanZ re 09.01.2015. 08:07 #577695

broj poruka: 3008
Ne igram za sada, i sam autor je rekao da dosta crashuje, mozda tvoj tablet ima neku komponentu koja nije kompatibilna. U tom slicaju jedino sto mozes da uradis je da sacekas da autor izbaci update.

I da, preporucena je gog verzija igre, pokusao si sa tom?

Poslednje resenje ti je da streamujes igru sa kompa na tablet. Preporucujem splashtop. :) Ako se niko ne javi sa resenjem pokusacu da u toku dana isprobam kako radi pa ti javim imam li problema.
djape7777 Re 09.01.2015. 16:38 #577763

Jeste GOG igram na pc-u i GOG sam ponovo skinuo. Tabla je Acer Iconia A1 830 valjda Intel ne bi trebao da baguje :)))...
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs