Komp(u potpisu) je povezan sa LCD TV-om od 40 inca preko hdmi kabla. Kad pustim film ili seriju koji su uglavnom 1080 ili 720p rip, ( uglavnom MKV) desava se da slika blago secne ili uspori, zatim nastavi normalno. Kao da dodje do naglog pada FPS-a. Osecaj je dosta iritirajuci. Probao sam razne plejere ali uvek isto. Da li postoji resenje za ovo ?
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G http://valid.x86.fr/lv7d95
Nakon dugog cimanja problem je resen. Sidebar je svo vreme pravio konflikt. Cim sam ga deinstalirao sve je profunkcionisalo. Definitivno to vise ne instaliram na w8.1 Probacu ovaj POT .)
Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G http://valid.x86.fr/lv7d95
Jel moze neko da pomogne, ja imam slican problem. Kako da namestim ako je ikako moguce, da mi ne secka film kad podesim na extended displays. Na monitoru upalim igru, a na TV pustim film. Zar nije moguce da bez seckanja film ide? Grafika je R9 270.
Pa zavisi sta igras, ako ti je zauzece GPU-a 99% normalno da ce da secka na drugom monitoru/TV-u. Gledaj da nadjes stabilnih 60fps i stavi Vsync u igri a da pri tom ona ne davi GPU pa onda probaj premda bi treba lo da imas i vusika RAM-a za tu rabotu... Jel ti nije lakse da prebacis film na USB i pustis ga na TV-u?
:: Jel moze neko da pomogne, ja imam slican problem. :: Kako da namestim ako je ikako moguce, da mi ne secka film kad podesim na extended displays. Na monitoru upalim igru, a na TV pustim film. Zar nije moguce da bez seckanja film ide? Grafika je R9 270 :: :: ::
Da se ne bi mlatio bez veze? Cak i da je samo WOT opet moze da padaju perfromanse kako u samoj igri tako i u za vreme trajanja filma. Davno bese kad sam probao dva monitora, probaj da igras igru u windowed modu, a pre nego sto ces da je pokrenes,pusti film na primarnom monitoru pa ga prebaci na TV...
U teoriji bi trebalo da hoce, sto nece kod tebe ne znam
Ljudi imam isti problem,posedujem tv lg 620s koji je povezan preko hdmi kabla sa racunarom (dual core 2.50ghz,4g ram,gt630) . Namesteno mi je da imam sliku i na monitoru i na tvu i na tvu mi slika secka a na monitoru ne.
Ako ste nasli neko resenje (sidebar nemam) javite mi.
:: :: :: :: Ljudi imam isti problem,posedujem tv lg 620s koji je povezan preko hdmi kabla sa racunarom (dual core 2.50ghz,4g ram,gt630) . Namesteno mi je da imam sliku i na monitoru i na tvu i na tvu mi slika secka a na monitoru ne :: :: Ako ste nasli neko resenje (sidebar nemam) javite mi.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: :: :: :: Ljudi imam isti problem,posedujem tv lg 620s koji je povezan preko hdmi kabla sa racunarom (dual core 2.50ghz,4g ram,gt630) . Namesteno mi je da imam sliku i na monitoru i na tvu i na tvu mi slika secka a na monitoru ne :: :: Ako ste nasli neko resenje (sidebar nemam) javite mi.
E bbocko jel mora samo da hdmi kabl ustekam u 1 ili ne? Posto je meni ustekan u hdmi14 iz razloga sto mi je ovaj novi kabl veliki,nisam nasao od 3m,nego sam uzeo od 5.
Inace,sad sam pokusao na drugom tvu i fora je sto se automatski promene podesavanja i iskljuci se sve zivo od true motiona,dinamickog kontrasta i svega ostalo...
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.