Za android mozda? Ako ga imas na pc-u preko njega mozes da pustas filmove sa kompa na tabletu i obrnuto. Ako tako nesto trazi. Sada se zove kodi ako se ne varam.
Imas dosta za kontrolu. Remote Ripple - doduse ove nove verzije mi se ne svidjaju. Ima gomila aplikacija - potrazi samo VNC u radnji... Imas i za RDP (Remote Desktop) protokol golimu aplikacija. Ja koristim Remote RDP. A imas i app koji sadrzi i VNC i RDP... A imas i teamviewer...
Ako je ipak za kontrolu multimedije slazem se sa prethodnim komentarom XBMC/Kodi i imas na androidu daljinusku kontorlu plejera sa laptopa.
ne znam za Android, ali nekada davno radio je lipo na IOS-u
Kazu da ima verzija i za droid. Kolko je meni poznato treba ti samo hotspot postavljen, da li od strane rutera (klasican Internet) ili postavi obican bez net-a. Radi u obe varijante.
Najmanje je stucao od svega sto sam probao... ________________________ Fiat justitia ruat caelum
pa se zabavljaj. Bilo je po net-u shema za pravljenje ir-to-usb prijemnika, za koje rade Girder-ovi plugin-ovi. IR kod vezes za EXE fajl ispisan u nekom skript-jeziku (aktiviraj prozor, posalji space taster i sl) ili direktno preko GML ispisanih skripti i svaki daljinac mozes da reprogramiras za bilo koju aplikaciju (ukljucujuci i kineske od 200din).
Da li je jednostavno sve nastelovati - nije, ali zabavljaj se malo, ako si geek. Ako ne, kupi Iphone i ne misli nista :)... ________________________ Fiat justitia ruat caelum
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.