Jel postoji mozda gotova aplikacija za firme a da obuhvata sve? Znaci da obuhvata sve: knjigovodstvo, komercijalu, materijalno, proizvodnju. Pa ako moze jos i mozda custom analize i da je na srpskom.. idealno.
naprimer....AB soft,calculus,IIB od domacih pa do nekih stranih Gold ,Sap,Navision....e sad sve zavisi od firme....skoro sam nesto naisao jedna firma je uradila na 3 racunara program oko 500eura + instalacija ,obuka,podrska ...mislim da je izaslo na kraju 1000 ...pa idu cene do nekoliko desetina pa cak i stotina hiljada eura ozbiljniji ERP sistemi za velike firme
Druze program koji je zasnovan na dos varijanti i zgazen vremenom sa ultra siromasnim i konfuznim grafickim interfejsom...ne bih preporucio... Radim za dosta firmi koje imaju AB soft program i relativno su zadovoljni...podrska za calculus u Vojvodini uglavnom spava do 11 i ne vredi ih zvati pre... SAP ultra komplikovan i svaki modul se placa posebno i kosta kao prva ljubav pa jos malo preko...ne znam sta bih rekao... Rodjen sam u Srbiji...i od toga cu i umreti!
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647167. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.