imam nalog na navedenom servisu. Vidim na njemu neke slike koje sam slikao sa galaxy tab3 tabletom. Ako hoću negdje da okačim link sa slikama koje treba svi da vide, kako da budem siguran da neko neće vidjeti i te druge slike a ne samo one koje ja okačim.
Ukratko , intresuje me da li preko dropbox-a ili nekog drugog servisa mogu napraviti album koji će klikom na link videti ostali a da ne ulaze u ostale slike koje imam.
Ili da u dropboxu pobrišem ostale slike i kačim samo one koje želim da drugi vide.
Možda malo glupo pitanje al ispadam iz fazona, u prevodu starim :)
uzmi ti link neke svoje slke za koju hoces da proveris, kopiraj link, izloguj se i otvori taj link pa vidi da li ti daje opcije da šaltaš po slikama ...
Ako serujes link fajla (slike), videce samo taj fajl / sliku Ako serujes folder, videce citav njegov sadrzaj.
Ako imas vise slika koje bi podelio sa nekim, skupi ih u jedan folder i seruj. Ako ne, salji mu jedan po jedan link slika koje zelis da vidi. Serovan sadrzaj moze da vidi samo onaj ko klikne na link i to sve vreme dok je sadrzaj serovan. Ne postoji drugaciji nacin za pristup serovanom materijalu, osim klikom na link, koji si ti poslao (samim tim odobrio). U stvari postoji, ali to moze samo CIA. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - AMD Sempron 3850 MSI AM1I 2GB Kingston 1600MHz 160GB LC Power 1340MI 75W
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.