Pozdrav svima . Supruga preko google chroma na fejsu igra CastleVille Legends.I sada kada je dosla do nekog nivoa zapelo je ,iskace greska:
Fatal Error : TypeError: Error #1009 at global::SVSocialPictureCache_Handle__LoadTexture_c__Iterator4E/IEnumerator_MoveNext( at global::FriendCell__setPic_c__Iterator75/IEnumerator_MoveNext( at com.unity::UnityNative$/Ext_Flash_InvokeMethodOnObject( at com.unity::UnityNative$/_Z23scripting_method_invokeP15ScriptingMethodP15ScriptingObjectR18ScriptingArgumentsPP18ScriptingException( at com.unity::UnityNative$/_ZN19ScriptingInvocation6InvokeEPP18ScriptingException( at com.unity::UnityNative$/_ZN9Coroutine3RunEv( at com.unity::UnityNative$/_ZN9Coroutine17ContinueCoroutineEP6ObjectPv( at com.unity::UnityNative$/_ZN12WWWDelayCall8CallbackEP6ObjectPv( at com.unity::UnityNative$/_ZN18DelayedCallManager6updateEi( at com.unity::UnityNative$/_Z10PlayerLoopbbP10IHookEvent( at com.unity::UnityNative$/NativeExt_PlayerLoop( at com.unity::UnityContentInternal/playerLoop( at com.unity::UnityContent/onEnterFrame(
Izvinjavam se kao prvo, a posto sam novi u svemu ovome , nisam bio siguran da li sam postavio pitanje na pravom mestu, očekujem od administratora pomoć a ne ničiji napad ...nikoga nisam ni vređao . Izvinjavam se jos jednom ,ali i dalje neznam gde da postavim pitanje za moj problem . hvala
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.