Zavrsio sam neke ulaznice, odradio im print merge za numeraciju i on normalno funkcionise ali kad uradim imposition layout i odstampam prvu stranu numeracija se ne menja, odnosno na svim kartama je pocetni broj. Gde li gresim?
Hmm, probao sam po svaku cenu da izbegnem da merge pravi novu stranu za svaki broj, nisam ni probao tu varijantu jer mi je gusilo stampac i ovako, predugo salje jednu stranu (mnogo `teza` karta od ove na yt). Probacu da optimizujem malo rastere i da probam ovako, nema druge. Hvala!
Upravo je to metoda kojom radim ali nesto ne stima, izbaci mi istu numeraciju za sve istance, nemam pojma, na kraju krajeva necu ni da se cimam vise, jer ko zna kakav imposition im je potreban u stampariji, ne znam na kom formatu stampaju. Prosli put kad sam stampao radili su `analognu` numeraciju i nisam mogao da verujem, ko zna da li i oni znaju kako da urade imposition ako im ostavim numeraciju u corel-u... Hvala u svakom slucaju.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.