zna li neko dobar program za spasavanje podataka sa izgrebanih cd/dvd, ali koji moze da prepoznaje foldere pisane latinicom. Imam CD Recovery Toolbox Free, i ekstra je sve odradio, ali kada je dosao do foldera napisanog latinicom prepoznao ga je, ali nece da cita podatke iz njega. Pa ako neko zna kako da mi pomogne...
Tebi prijatelju treba dobar citac, a ne samo program koji ce to `navodno` da iscita. Konkretan primer donese mi drugar neke filmove da mu presnimim i ja to stavim u novi racunar sa novim DVD rezacem Lite-On LH-20A1S koji nista nije mogao da iscita kako treba. Onda sam taj isti disk stavio u stari racunar sa starim (3 godine) LiteON 1693s rezacem koji je sve to iskopirao bez ikakvih problema i prijavljivanja greske.
I da ne zaboravim dobar program za iscitavanje problematicnih diskova je Iso Buster, on ti je free.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.