Da li postoji negde `up to date` verzija? Video sam da su prestali sa izradom, ali možda je neko modifikovao, a ja ne znam. Falcon Four CD je ok, ali je isto tako `off date`. Unapred hvala.
Poslednji HBCD ima sve sto ti treba i ne treba, sta ce ti nova verzija? Sta ti konkretno treba sa cd-a?
:: Da li postoji negde `up to date` verzija? Video sam da su prestali sa izradom, ali možda je neko modifikovao, a ja ne znam. Falcon Four CD je ok, ali je isto tako `off date`. Unapred hvala ::
To stoji da ima sve potrebne alate, samo su stari već više od godinu dana (ne znači ništa specijalno, ali volim kada je sve na max). Zato pitam da li je neko zna za neku modifikovanu, obnovljenu verziju. Ja sam samostalno neke programe i bazu antivirusa softvera ažurirao, neke programe koje koristim, a nema ih, dodao, ali mnogo je tu posla za jednog čoveka i celokupan disk, a voleo bih da vidim ažuriranu verziju 2014-2015 :)
:: Poslednji HBCD ima sve sto ti treba i ne treba, sta ce ti nova verzija? Sta ti konkretno treba sa cd-a? :: :: :: :: Da li postoji negde `up to date` verzija? Video sam da su prestali sa izradom, ali možda je neko modifikovao, a ja ne znam. Falcon Four CD je ok, ali je isto tako `off date`. Unapred hvala :: ::
Mislim da je gubljenje vremena cimati se oko toga, a imas vec alternative. Ja recimo koristim matoru verziju koja staje na CD ili bilo koji flash, na njoj sam integrisao live Win7, to se radi vrlo lako jednom komandom u teksutalnom obliku i prekopira .iso i to je recimo korisno. Za AV, uvek koristim Kaspersky Rescue CD, bolji je nego bilo sta na HBCD-u. Poslednji ti je 15.2 (restored), potrazi na netu, ima 2.7G, sto je po meni suludo..
:: To stoji da ima sve potrebne alate, samo su stari već više od godinu dana (ne znači ništa specijalno, ali volim kada je sve na max). Zato pitam da li je neko zna za neku modifikovanu, obnovljenu verziju. Ja sam samostalno neke programe i bazu antivirusa softvera ažurirao, neke programe koje koristim, a nema ih, dodao, ali mnogo je tu posla za jednog čoveka i celokupan disk, a voleo bih da vidim ažuriranu verziju 2014-2015 : :: :: :: :: Poslednji HBCD ima sve sto ti treba i ne treba, sta ce ti nova verzija? Sta ti konkretno treba sa cd-a? :: :: :: :: :: :: :: Da li postoji negde `up to date` verzija? Video sam da su prestali sa izradom, ali možda je neko modifikovao, a ja ne znam. Falcon Four CD je ok, ali je isto tako `off date`. Unapred hvala :: :: ::
Imam i ja neke svoje boot diskove sa modifikovanim Win7PE skriptama Hiren`s-a, ali mi je čist Hiren`s nekako sa MiniXP omiljeni, pa sam želeo još neku verziju :) Gore navedenu nisam video pre nego što si mi sad rekao. Istestiraću čisto iz radoznalosti, mada se slažem da je prenabudžen.
Hvala u svakom slučaju :)
:: Mislim da je gubljenje vremena cimati se oko toga, a imas vec alternative. Ja recimo koristim matoru verziju koja staje na CD ili bilo koji flash, na njoj sam integrisao live Win7, to se radi vrlo lako jednom komandom u teksutalnom obliku i prekopira .iso i to je recimo korisno. Za AV, uvek koristim Kaspersky Rescue CD, bolji je nego bilo sta na HBCD-u. :: Poslednji ti je 15.2 (restored), potrazi na netu, ima 2.7G, sto je po meni suludo.. :: :: :: :: To stoji da ima sve potrebne alate, samo su stari već više od godinu dana (ne znači ništa specijalno, ali volim kada je sve na max). Zato pitam da li je neko zna za neku modifikovanu, obnovljenu verziju. Ja sam samostalno neke programe i bazu antivirusa softvera ažurirao, neke programe koje koristim, a nema ih, dodao, ali mnogo je tu posla za jednog čoveka i celokupan disk, a voleo bih da vidim ažuriranu verziju 2014-2015 : :: :: :: :: :: :: :: Poslednji HBCD ima sve sto ti treba i ne treba, sta ce ti nova verzija? Sta ti konkretno treba sa cd-a? :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Da li postoji negde `up to date` verzija? Video sam da su prestali sa izradom, ali možda je neko modifikovao, a ja ne znam. Falcon Four CD je ok, ali je isto tako `off date`. Unapred hvala :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.