Odigrao sam Withchera 2 arenu svih 30 talasa, posle ide u krug opet, odigrao sam i tih drugih 30 ali ne vidim poentu osim u tim poenima.
E sad klip je dugacak oko sat ipo vremena, i zauzima oko 50gb, cime da ja to smanjim a da ne unisti kvalitet da bi upload na youtube-u bio relativno u granicama normale a ne da traje danima.
U kojem obliku se nalazi postojeci snimak (ekstenzija/kontejner)
30.09.2014. 01:31
status: user broj poruka: 10999
i koji kodek? U svakom slucaju, probaj FreeMake video converter. U zavisnosti od zeljene velicine fajla, smanjivaces i kvalitet. Nastoj da vise ``ustedis`` na kvalitetu zvuka - ako trenutno imas PCM zvuk (fakticki, to je ``uncompressed``), vec samom konverzijom u 96bit mp3 ``ubices`` nekoliko GB...
Ako je ``original`` resolucija 1080p, uradi ``down-scaling`` u 720p (za youtube zaista ti ne treba vise)...
:: Odigrao sam Withchera 2 arenu svih 30 talasa, :: posle ide u krug opet, odigrao sam i tih drugih 30 :: ali ne vidim poentu osim u tim poenima :: :: E sad klip je dugacak oko sat ipo vremena, i zauzima oko 50gb, cime da ja to smanjim a da ne unisti kvalitet da bi upload na youtube-u bio relativno u granicama normale a ne da traje danima :: :: Koji softver i sa kojim podesavanjima predlazete :: :: Cpu: FX 6300 @4 Ghz :: Cooler:CM v8 GT :: GPU:GTX 670 Gigabyte WF x3 O :: Ram:10 Gb Kingsto :: MBO:Asus M5A9 :: Case:CM Storm Enforce :: PSU:Chieftec 650w a8 :: Keyboard: Logitech iluminate :: Mouse:Mx 51 :: Screen Dell 22
Imas wondershare video converter koji je prepun preseta. Sony Vegas je ok, ali koliko sam shvatio tebi ne treba editor vec konverter. Imas i izlecenu verziju pa probaj...
... ali za klasičnu montažu. Tebi to ne treba, ako dobro razumeh. tebi treba smislena bajtaža za upload. Preporučujem ti .mp4 (.m4v), ili .mkv kontejner, a tu je bez premca Handbrake
Intuitivan je, i za neupućene postojeći FAQ je odličan. https://trac.handbrake.fr/wiki/HandBrakeGuide Koristim ga već dugo, nije mušičav, ne puca, ne jede ono što se ne jede (plus, free je).
Uz malo podešavanja, siguran sam da fajl može da padne ispod giga (kao što reče tortojed, za YT ne treba bolje)
Ja ne znam sta tebe tu kolje, dal neki c redistributable ili sta, posto je meni na x64 7-ici radi ko sat.
Evo sta nadjoh na netu:
Copy file sfvstwrap.dll in the installation directory of the program that is requesting sfvstwrap.dll. If that does not work, they must copy their sfvstwrap.dll system directory. By default, this: Windows XP, Vista, 7 - C: \ Windows \ System32 If you have a 64-bit version of use Windows, you should also copy sfvstwrap.dll to C: \ Windows \ SysWOW64 \ Make a backup copy of the original files existing files are overwritten Start by using your computer. If the problem still occurs, try the following: Open the Windows Start menu and select the `Run ...`. Type CMD and press Enter (or if you use Windows ME, type COMMAND) Type regsvr32 sfvstwrap.dll and press Enter. Q6600 @ 3.4Ghz | P5Q3 | Asus 280X DC2T | 2x4gb Crucial Ballistix@1600mhz | Samsung Evo 840 240gb| WD black 1tb| 750W cft-750-14cs | NZXT Tempest Evo
Odradio sam klip od 1 sat i 20 minuta koji je bio tezak 50 gb sa VidCoder-om.
Sad ima 1 gb, isto trajanje (odsekao sam par minuta na kraju kad je krenuo novi krug) a kvalitet je apsolutno isti, nista se nije izgubilo, pustao sam jedan i drugi u isto vreme uporedo, razlike bukvalno nema uopste.
VidCoder=odlican, 5! To je jedan od nekolicine programa...
30.09.2014. 15:55
status: user broj poruka: 10999
baziranih na Hand Brake-u (onaj sto je imao smesnu ikonicu u obliku korpe sa juznim vocem). Za Vegas-ima nemoj zaliti - nekompatibilni su sa mnogim kodecima.
Ako je sama svrha bila postavljanje videa na Youtube, trebao si igrati (i snimati) u 1080p ili 720p rezoluciji. To je za početak idealan scenario. No, šta je tu je.
Sony Vegas je ok, ali lično sam imao samo probleme sa njim i ne mogu ga preporučiti nikome.
Za Youtube mi je idealan i uvek mi radi bez problema Adobe Media Encoder (u kombinaciji, ili ne, sa Premiere). Samo izaberem preset, npr. `Youtube 1080p 25fps`, čekam da odradi i gotovo. S tim što se preset može podešavati za viši/niži kvalitet i sl. Sve dok se ne menjaju default kodeci koje preset podesi za Youtube, neće biti problema.
jutjbetu, kada je rec o malo vecim fajlovima, potrebno vremena da ih izrenderuje u visim rezolucijama, tj prvo pusti 360, pa kada zavrsi onda i ostali formati postanu dostupni.
:: jutjbetu, kada je rec o malo vecim fajlovima, potrebno vremena da ih izrenderuje u visim rezolucijama, tj prvo pusti 360, pa kada zavrsi onda i ostali formati postanu dostupni :: :: Nisam 100% siguran.
Treba da ima i 720p. Ja sam uploadovao neke 720p i posle oredjenog vremena se pojavi i 720p kao max. Sacekaj jos koji dan, mozda ce se pojaviti. Sve zavisi od velicine fajla...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.