Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
HDD regenerator
STRANA 1 OD 1
Guest HDD regenerator 20.09.2014. 01:06 T59022

status: user
broj poruka: 583

Pozic . potreban mi je ISO boot HDDR ali novija verzija ako neko ima nek upload nije veliko ili da mi kaze di mogu da skinem..

Nalazio sam neke novije verzije ali serijski nije ok tnx
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: HDD regenerator 20.09.2014. 08:02 #563761

broj poruka: 19008
Nađi Hirens boot CD 10.4, stavi na flash i tu imas hdd regenerator 1.71, nije poslednji, ali nema razlike u odnosu na windows verziju(koja pravi butabilni flash) 2014.

::
:: Pozic . potreban mi je ISO boot HDDR ali novija verzija ako neko ima nek upload nije veliko ili da mi kaze di mogu da skinem.
:: Nalazio sam neke novije verzije ali serijski nije ok tnx
codeus .. 20.09.2014. 08:13 #563764

broj poruka: 4054

ima razlike izmedju 1.71 i 2011 , poprilicne

ali zadnja verzija sto deran trazi jos nije propisno krekovana, tako da netrazi ono sto nema. koristi verz 2011 i uzivaj.

imarkovic Re: .. 20.09.2014. 08:28 #563765

broj poruka: 19008
Ima, evo i opisa:
Comparing to previous versions, the new 2011 code has been completely reworked. Here are some of improvements of the . new version:. - Prescan mode (very useful for fast determination of bad sectors location, if a hard drive has a large number of bad sectors. . Saves your time. Bad hard drives are scanned in this mode even faster than good drives!). - Normal scan mode has faster scanning speed. - 4K sector size support. - Automatic process resume in any mode (except CD/DVD). - Multiple hard drives better support. - Real-time hard drive state monitor (will be available soon, currently limited). - Other enhancements (including temperature indicator, convenient range of sectors selection, bad SMART status . indication, overheating indication, etc.).

:: ima razlike izmedju 1.71 i 2011 , poprilicn
:: ali zadnja verzija sto deran trazi jos nije propisno krekovana, tako da netrazi ono sto nema. koristi verz 2011 i uzivaj
Guest re 20.09.2014. 08:30 #563766

broj poruka: 583

poslednja verzija je 2011 ?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs