Drugarici je neki lik podiko sistem na racunaru ali je izbrisao sve sa njega tako da je izguvila gomulu slika i neke podatke. Koji po vama je najbolji program za skeniranje i vracanje podataka. Znam da nece 100% da vrati ali da probamo sta moze.
Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear 1
Da, ili Easeus Data Recovery Wizard, sa ovim sam ja vratio neke fajlove sto su mi trebali, imam i instalaciju i lek, pa ako ti treba zakacicu negde da preuzmes(verovatno sutra)!
:: Ma imas da skines gde hoces. Gucaj u google `Easeus Data Recovery Wizard 4shared :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: :: :: ako mozes negde da zakacis bilo bi super! :: :: :: :: Intel 2500K 4.5, MSI 67A - GD55, Mushkin 2x4GB cl9 1600mhz, HDD WD 750gb,WD 500gb,1000gb,Gainward GeForce GTX 570 1280MB `Golden Sample`,Sound Blaster titanium, CM RP 1000W, HAF 932, HPZR24W, Logitech 530x, Logitech MX revolution, LG Blu Ray RW, Netgear :: :: :: ::
Ne znam...Ova prva sa google rez. koju sam sad probao, radi. Mozda me ukenjalo...:) Da mi je hitno bio potreban ovaj program, sigurno ne bi bilo tako...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
:: Ne znam...Ova prva sa google rez. koju sam sad probao, radi. Mozda me ukenjalo...:) Da mi je hitno bio potreban ovaj program, sigurno ne bi bilo tako.. :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.