Treba mi hitno jedna instalacija 6.6 ili stariji skype za Win XP SP2 (ne mogu da instaliram SP3 zbog raznoraznih gluposti) zato mi treba verzija koja radi na sp2...
nije to samo xp sp2, povuko je Billy iz opticaja dobar deo starih verzija i za linux (bezbednosti radi). Ako ne radi najnovija (a moze da se instalira), mrka kapa da ce starije da prorade ili prorade a ne prepoznavaju postojeci nalog ili ne ucitavaju contact listu...
neki budjavi komp a o korisnicima istog da i ne pricam... Hoce da im na amdu koji radi na 1400 sa 512 rama radi lepo net i skype... jeste...a nece da menjaju komp niti bilo sta da im se radi, bukvalno mi rekli ovako: namesti ti to ako mozes ako ne, zovemo drugog majstora haha :D
:: neki budjavi komp a o korisnicima istog da i ne pricam.. :: Hoce da im na amdu koji radi na 1400 sa 512 rama radi lepo net i skype.. :: jeste...a nece da menjaju komp niti bilo sta da im se radi, bukvalno mi rekli ovako :: namesti ti to ako mozes ako ne, zovemo drugog majstora ::
A ja licno ne znam ni za jednu glupost koja bi me sprecila da bilo kome instaliram SP3, sto je i pozeljno. Skype + SP2 bice im veciti problem. Sam sebi vezujes kamen oko vrata.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: ovde je nesto sto mozes da probas :: :: http://filehippo.com/download_skype :: :: ako ne proradi, ne gine ti neki 32-bit-ni linux (lakse se skype instalira) i radice im obe stvari, nece da brinu mnogo za viruse :)...
mozes da instaliras neki stariji na sp2 i mozda i uspes da se ulogujes, al posle prvog restarta nece ti dozvoliti logovanje,tako nista ne fali da samo dodas servis pak i sve ce im raditi isto.
Meni radi verzija 6.16 na XP x64 sp2. Morala je ta verzija sa 6.1, koja nije htela da radi (nece da se uloguje, javlja za matoru verziju, a 6.18 ne funkcionise)
:: Meni radi verzija 6.16 na XP x64 sp2. Morala je ta verzija sa 6.1, koja nije htela da radi (nece da se uloguje, javlja za matoru verziju, a 6.18 ne funkcionise ::
da nece sp3 da se instalira, ja sam ubacivao sp3 ali nadogradnju sto mu isti djavo kao da si instalirao svez win( i imam i instalaciju sp3 klasicnu kom treba posle formata), jedino se ponekad desavalo da treba da se instalira neki windows kb...blahblah system security and essential upgrade pa onda sp3, isto tako mozda trazi i net framework 3.0 ili 2.5 ne secam se i posle toga restart i ubacis sp3 upgrade i sve radi lepo...isto i za skypove nove treba taj noviji net framework
za starije verzije aplikacija nalazio sma na sajtu oldapps
Idi na ovau stranicu http://www.oldversion.com/windows/skype/ Probaj najveću verziju 5, pa najmanju, pa najveću 4. itd ... Gledaj datume. Pošto je SP2 EOL bio 31.1.2009 ono što je izašlo pre tog datuma sigurno mora da radi.
Savetovao bi ti da instaliraš bez mreže i da odma kad završiš u opcijama Skype-a isključiš automatsko ažuriranje.
A što se tiče instalacije XP SP3, koliko me sećanje služi, imalo je neku crnu listu provaljenih serijskih brojeva, pa računaj i na takav neki problem da može da iskrsne.
Nema veze sto je XP EOL, skype od verzije 6.16/15/14, pa nazad nece raditi, ne dozvoljava da se ulogujes i stoji poruka da je stara verzija, tj. da mora da se instalira novija i to je to. Na XP-u naravno radi novija verzija.
Vise nije moguce da se na starijim masinama instalira poslednji google chrome, gom player java moze ali neka starija verzija pa onda update, skype moze na win xp sp3 ali ako masina nema procesor sa SSE2 instrukcijom nece recimo kamera da vam radi na skype.
Znaci pricamo o masinama sa tipa socket A procesorima, vrlo malo ram memorije i grafikama 32/64mb.
Probao sam i sa par starijih verzija skype-a ali se ili instalacija zabada ili nece uopste da se pokrene.
:: Nema veze sto je XP EOL, skype od verzije 6.16/15/14, pa nazad nece raditi, ne dozvoljava da se ulogujes i stoji poruka da je stara verzija, tj. da mora da se instalira novija i to je to. Na XP-u naravno radi novija verzija ::
Pa dobro, neka proba, ako želi. Ja sam se time baktao početkom ove godine. Nisam dobijao poruku da mora novija verzija, ali mi je svaka instalacija pucala i onda je neka 4.xxx ili 5.xxx je uspela.
E ovako, da rezimiram: Otisao sam kod prijatelja, uradio update na SP3 i instalirao skype 6.16... A U P.M......!!!!! I TAKO 50000 PUTA da im...
Java moze da se instalira najnovija i na SP2, tako sto se skine full instalacija sa sajta jave i pustis je, to je sve, samo da ne ide preko instalera... (testirano)
flash player i sve ostalo, radi bez problema i na sp2 I moze i Google Chrome (instalirao juce kao i sve ovo sto je SPEC naveo)
E sad sto se tice mog lap-topa u to necu puno da zalazim, to je neki intel celeron (mrzi me da pogledam koji) u nekom Acerovom lap-topu od pre mnogo godina... U principu mi ne sluzi nicemu sem kad odem na neki teren da skinem drajvere ako mi trebaju i da drzim poneki backup programa i drajvera...to je sve
A sto nije hteo da uradi update sa sp2 na sp3, izbaci mi neku gresku 0x80244019 (kada radim klasican update sa sajta) a kada sam probao sa cd-a (flash-a) nije hteo maltene ni da ga pokrene, jednostavno me odbije i to je to... (mada mi ni ne treba niti cu ga instalirati, posto na laptopu ne koristim skype niti cu)
U svakom slucaju, vise ne vredi bakcati se sa tim `krsevima` od 2-3k dinara posto vise izgubim vremena i zivaca nego sto ce to ikada vise normalno da radi...
:: :: Nema veze sto je XP EOL, skype od verzije 6.16/15/14, pa nazad nece raditi, ne dozvoljava da se ulogujes i stoji poruka da je stara verzija, tj. da mora da se instalira novija i to je to. Na XP-u naravno radi novija verzija :: :: :: :: Pa dobro, neka proba, ako želi. Ja sam se time baktao početkom ove godine. Nisam dobijao poruku da mora novija verzija, ali mi je svaka instalacija pucala i onda je neka 4.xxx ili 5.xxx je uspela.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647261. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.