Stavi samo jednu tačku na sam kraj druge stranice.
:: Hteo bih na prvoj strani da imam header i footer za STR i tu kao neku formu za kucanje a ubacio sam i pozadinu sa nekim logoom :: :: Ja bi hteo da mi to tako bude samo na prvoj strani a da mi naredna kad predjem na nju bude blanko, prazna a ne znam kako to da izvedem? : ::
Ako koristis Word 2007/2010, kada ubacis nesto u header/footer imas gore opciju da stikliras `different first page`. Izadjes iz footer/header, istiskas enter nekoliko puta dok ti ne napravi drugu stranu, udjes na prvoj u footer/header, pa gore stikliras `different odd and even pages`, a na drugoj obrises onon sto je u footer/header. Tako imas praznu drugu stranu. Ako krenes na trecu, ona preuzima footer/header prve, pa onda udjes u footer/header trece strane i obrises. Ostaje ti uvek footer/header prve strane.
Za 2003 sam zaboravio, nisam ga dugo koristio.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
+1 za sve osim odd/even - bespotrebno za konkretan primer. (Umesto 20x [ENTER], jednostavno insert ->Page Break =])
:: Ako koristis Word 2007/2010, kada ubacis nesto u header/footer imas gore opciju da stikliras `different first page`. Izadjes iz footer/header, istiskas enter nekoliko puta dok ti ne napravi drugu stranu, udjes na prvoj u footer/header, pa gore stikliras `different odd and even pages`, a na drugoj obrises onon sto je u footer/header :: Tako imas praznu drugu stranu :: Ako krenes na trecu, ona preuzima footer/header prve, pa onda udjes u footer/header trece strane i obrises. Ostaje ti uvek footer/header prve strane :: :: Za 2003 sam zaboravio, nisam ga dugo koristio :: :: ____________________________ :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: ::
Bilo bi lepo, samo meni nesto nije regaovao page break na memorandumiu koji sam radio. Nemam pojma zasto, ali dosta sam se namucio oko toga, pa mi je ovo bilo lakse da izvedem.
_____________________________ P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO
:: +1 za sve osim odd/even - bespotrebno za konkretan primer :: (Umesto 20x [ENTER], jednostavno insert ->Page Break =] :: :: :: Ako koristis Word 2007/2010, kada ubacis nesto u header/footer imas gore opciju da stikliras `different first page`. Izadjes iz footer/header, istiskas enter nekoliko puta dok ti ne napravi drugu stranu, udjes na prvoj u footer/header, pa gore stikliras `different odd and even pages`, a na drugoj obrises onon sto je u footer/header :: :: Tako imas praznu drugu stranu :: :: Ako krenes na trecu, ona preuzima footer/header prve, pa onda udjes u footer/header trece strane i obrises. Ostaje ti uvek footer/header prve strane :: :: :: :: Za 2003 sam zaboravio, nisam ga dugo koristio :: :: :: :: ____________________________ :: :: P8P67 Pro v.3.1/i7 2600K/16GB RAM/MSI Lightning 770/SSD HyperX 120 3K/ 1TB/3TB SATA/X-Fi xtremeGamer Fatality Pro/CM 690 II Advanced/Toughpower 775W/LG 32LD750/X360 gamepad/Zalman MFC1 Plus/CM TX3 EVO :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.