Imam u Excelu jednu kolonu u kojoj su razni brojevi. Ja bi hteo da mi funkcija nadje (selektuje ili cak ako moze iskopira) sve celije ili pozicije koje imaju vrednost vecu od x gde je recimo x=5.3 (znaci da nadje sve celije cija je vrednost veca od zadate u toj funkciji pretrage)
Ma doso komsija, da mu pravim svetlo. nije valjao ni prekidac niti je sijallica imala dobar spoj. Kad nema E_Maila. onda Copy & Paste na Google Upoznajte_se_sa_Microsoft_Excel-om Nije PDV mego PDF, Izvinite
:: Nenika radi u paralelnom univerzumu.Moguce da se zeznuo kada se dislocirao u nase vreme :: :: Pozz. sa plaze :: ::
I pitam nesto, tabela u ekselu, evidencija pazara i pored iznosa ima iz celije kao padajuci meni pl.radnik1, pl.radnik2, neplaceno
e pa sad hocu ja da promenim to radnik1 u radnica1 i za dvojku isto tako dajte mi neke smernice gde sta kako, davno sam cackao po ofisu i batalio sve to ali jbg eto treba mi.
Meni treba neki macro koji bi mi recimo oznacio, kopirao ili pak sortirao/pozicionirao na prvu odgovarajucu vrednost tako da je vrednost celije veca ili jednaka od zadate vrednosti funckije odnosno promeljive x.
Recimo ako imamam kolonu:
1 3 1 5 9 2 0 6 4 4 5
i hocu da mi nadje sve pozicije vece od recimo vrednosti x=4.
:: pdv je porez na dodatu vrednost ne mlati ... :: :: :: @damirki :: :: Tebi treba funkcija COUNTI :: :: primeri > http://goo.gl/tc6p3 :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.