Pocni da koristis portabilna izdanja browser-a. Pa kad se sledeci put desi slicna situacija, ti lepo unpack i nastavis da teras. Narocito ako ides po sajtovima `sumljive` sadrzine, da ne pominjem nice i sl. Jedino becakup-uj bookmarke redovno i nema da te boli glava. A i omiljene ekstenzije je lako nadograditi (firefox) u portabilna izdanja.
U čemu je tu razlika između običnog i portable? Da li ovaj tlc search može da mi sjebe win8 ne znam kako da ga uopšte uklonim i nznm odakle se stvorio?
Portable ti je samostalna aplikacija. Sta god da radis ostaje ti u okviru foldera gde je raspakovana. (uglavnom, zavisi od ogranicenja datih aplikaciji, tj. kako je napravljena). Na gore navedenom sajtu su naknadno virtualizovane aplikacije, znaci nisu official, trebale bi da rade normalno.
Neke od browser firmi nude i svoja portabilna izdanja, mada sam ja pre za virtualno portable (ja ih sam pravim, ne verujem gotovim resenjima) nego cisto portable. (youtube nudi dosta tutorijala kako da ih sam napravis)
To sto si ti fasovo je najverovatnije pustilo korene u windows registry-u i kako to obicno biva ostavilo jos po nesto u sistemskim folderima. Ako si probao sve gore navedene alatke i nista ne pomaze, zna se sta ti je ciniti.
Windows je bajan operativni sistem i potrebno ga je `osveziti` na svaka 2-3 meseca, rekose neki od forumasa :)...
Uradi to isto pomocu AdwCleaner, ali iz Safe Mod-a. Takodje otvori RegSeeker i otkloni sve tragove pod imenom TLBsearch. Ako ga to ne ukloni, nece nista.
Da, ne moras da menjas ESET, samo bi mogao da umesto AV-a nadogradis na SmartSecurity 7, dodatno ce te zastititi.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.