Kontaktorao sam SBB uvezi kablovske da mi provuku kabel kroz zid i stave splitere i rekli su mi da njuhov izlazak košta 600rsd po izlasku + 1m kabla 60din + spojnice + 2 splitera.Da li smem sam da to uradim zbog interneta i d3 a i ovako su mi lepo spojeni koaksijalni kablovi sa onim njihovim spojnicama.
Moj slucaj je bio specifican, 2 stana u horizontali u jednom prikljucak a traze i za drugi nov prikljucak.Kao nova adresa.Ja im kazem da sam vlasnik oba stana samo trazim prosirenje.SBB kaze ne.
spojnice da nadjes i na buvljaku i u bilo kojoj prodavnici elktro opreme kabal koji god da uzmes nema neke bitne razlike prilicno su isti ,razdelnik gledaj da ne bude bas bas kinez najgori.I obrati paznju kad budes spajao kabal sa razdelnikom na duzinu bakarne zice koja ulazi unutra to zna da zeza i naravno pazi na licne da ne naprave kontakt .
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.