gde da postavim temu pa neka moderator premesti ako treba.dakle, u windows 8.1 mi je ukljuceno da mi se hd koji sluzi samo za podatke gasi nakon 20 minuta ne koristenja.lepo se on ugasi ali se ukljucuje za svaku glupost.npr kliknem na kalendar i on se ukljucuje, ili otworim browser itd.u cemu je tu problem?na tom disku su mi instalirane igre sa steam-a,muzika i filmovi a na ssd-u je sistem i programi.da li je u ovom slucaju bolje da ga ostavim da se stalno vrti ili da ga cimam svaki cas bez razloga?
Jbg, to jeste tako, jer ga neki proces pali. Mozda nesto sto se nalazi u system volume information...Svaka aplikacija moze da prouzrokuje njegovo ponovno dizanje iz mrtvih...
Ja sam ranije iskljucivao taj sleep samo zbog toga... Isti slucaj sam imao sa revosleep, radi par puta i posle ne moze da mi uspava HDD jer je u nekom procesu, a naravno ne kaze koji ga konkretno procesuira...mucio sam se, gasio sve zivo u task-u, ali dzaba. Naravno, nista nije pokrenuto sa njega, nista ne kesira, nikakav temp. folder, torrent...Samo par foldera sa filmovima se nalazilo...Odustadoh. Bilo je to poodavno, kada sam ima 4-5 HDD-a, a svi matori i cuju se kao avion...
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
I posle neko nesto ima da kaze protiv OSx. Ne igram igrice a i ono sta igram radi savrseno na OSxu (F1 2013, HOMM V), nemam viruse, ne gasim laptop i nisam ga (re)instalirao od kako je kupljen (godinu ipo dana). Trebam li da napomenem da radi potpuno isto kao i prvog dana, OUT-OF-BOX...?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - MacBook Pro 13-inch: 2.5GHz with Retina display 2.5GHz dual-core Intel Core i5 Turbo Boost up to 3.1GHz 8GB 1600MHz memory 128GB flash storage Intel HD Graphics 4000
:: Da znas. Skoro procitah jedan komentar na Blicu, valjda.. :: :: KAze ovako nesto, `Windows je OS za igrice i koristi za sakupljanje i skladstenje virusa` :D `bes mi sve ako nije u pravu lik.. :: :: 80% vremena korisnik se nateze sa OS-om umesto da ga koristi...: :: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići :: - Hm, mislim da će biti čupavo. :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.