Da li neko zna kako da u polje postavim sutrasnji datum (dinamicki, koji se menja svakog dana pri izmeni sadrzaja tabele). Funkcija =TODAY() funkcionise kako treba i trebalo bi da za sutrasnji datum bude jednostavno =TODAY()+1 ali kada to upisem u polju mi izbacuje meni nasumicne brojeve. Probao sam da formatiram polje kao datum, ali mi onda izbacuje tarabe #. Zna li neko kako ovo da odradim, ako je moguce uopste bez macroa.
Funkcija =TODAY()+1 je potpuno tacna i odgovora za MS Excel i za Open Office Calc.
Za sad jedino sto mogu da pretpostavim je da dobijas `tarabe` jer ti sama celija nije dovoljno siroka za ispis datuma. Narocito obrati paznju ako si formatirao celiju da ti slovima ispisuje mesec, jer za MAJ nema problema, ali bice u NOVEMBRU I DECEMBRU.
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.