Pozdrav, zna li ko neki besplatan program za brisanje fajliova. Nikada to nisam koristio niti mi je trebalo, sada klinac se igra i cesto brise ikonice sa desktopa, pa me zanima ima li koji softver koji bi za bilo kakvo brisanje trazio lozinku. Startuje se sa win-om itd...
1. Stops Cut 2. Stops Paste 3. Stops Copy 4. Stops delete 5. Stops Copy To 6. Stops Move to 7. Stops Send To 8. Prevents renaming 9. Disables Task Manager’s End Process button. Also, it doesn’t allow you to right click on process name and click on end process. It also grays out the context menu items, disable Ctrl+C, Ctrl+X and Ctrl+V and/or stops the process.
Ma znam za druge naloge nije to problem cesto se menjamo on ja itd... Hteo sam da resim na drugi nacin, nista hvala svima pozabavicu se kada imam malo slobodnog vremena pa cu odraditi nesto hvala svima. Pozdrav.
:: Pozdrav, zna li ko neki besplatan program za brisanje fajliova. Nikada to nisam koristio niti mi je trebalo, sada klinac se igra i cesto brise ikonice sa desktopa, pa me zanima ima li koji softver koji bi za bilo kakvo brisanje trazio lozinku. Startuje se sa win-om itd.. ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.