Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
recovery data aplikacija
STRANA 1 OD 1
Plamen recovery data aplikacija 31.03.2014. 16:32 T57255

status: user
broj poruka: 2836
Da li je moguce nekako da vratim izbrisane video klipove sa telefona? Imam android 4.4. Probao sam neke recovery aplikacije ali ne ide.
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
blackwolf - - - - 31.03.2014. 17:29 #547726

broj poruka: 1505
Ako si probao getdataback ,recuva i slične programe i nije uspelo ,mislim da ćeš onda morati da se oprostiš od toga.

Black Wolf

duqp nakaci tel 31.03.2014. 17:37 #547727

broj poruka: 3466
sa usb na racunar u mass storage mode i skeniraj sa recuva programom

Plamen re 31.03.2014. 17:38 #547728

Treba mi naziv programa, i da li tel.mora biti rutovan? Moze i neki dobar alo je moguce preko kompa.

blackwolf Re: re 31.03.2014. 17:54 #547734

Ja sam pretpostavio da si ga bio povezo na komp pa ti nije uspelo ,mani se tih android recovery aplikacija nego ga poveži na komp u mass storage mode i onda ga preskeniraj sa getdataback.

Black Wolf

:: Treba mi naziv programa, i da li tel.mora biti rutovan? Moze i neki dobar alo je moguce preko kompa
::
Plamen Re: Re: 31.03.2014. 23:13 #547771

Program GETDATABACK Simple i Recovery My photo uopste ne vidi telefon. U my computer racunar mi vidi fon kao `portable device` i onda dalje kao `internal storage`. Na telu mogu da odaberem USB connection as:
-Media device
-Camera
Ali ni u jednom slucaju programi ne vidi telefon. U cemu je problem?
Takodje sam proba getdataback za fat i za ntfs

Imam Nexus 4, on ima samo sopstvenu mem. bez kartice
:: Ja sam pretpostavio da si ga bio povezo na komp pa ti nije uspelo ,mani se tih android recovery aplikacija nego ga poveži na komp u mass storage mode i onda ga preskeniraj sa getdataback
:: Black Wolf
:: :: Treba mi naziv programa, i da li tel.mora biti rutovan? Moze i neki dobar alo je moguce preko kompa
:: ::
blackwolf Re: Re: Re: 01.04.2014. 00:51 #547782

Jebiga sad sam malo guglao i izgleda da su makli mass storage funkciju u ovim novijim androidima ,ima neka fora da se vrati sa rutovanjem i tim zajebancijama ali pošto lično nemam android ne mogu te dalje posavetovati.

Black Wolf

:: Program GETDATABACK Simple i Recovery My photo uopste ne vidi telefon. U my computer racunar mi vidi fon kao `portable device` i onda dalje kao `internal storage`. Na telu mogu da odaberem USB connection as:
:: -Media device
:: -Camer
:: Ali ni u jednom slucaju programi ne vidi telefon. U cemu je problem
:: Takodje sam proba getdataback za fat i za ntf
:: Imam Nexus 4, on ima samo sopstvenu mem. bez kartic
:: :: Ja sam pretpostavio da si ga bio povezo na komp pa ti nije uspelo ,mani se tih android recovery aplikacija nego ga poveži na komp u mass storage mode i onda ga preskeniraj sa getdataback
:: :: Black Wolf
:: :: :: Treba mi naziv programa, i da li tel.mora biti rutovan? Moze i neki dobar alo je moguce preko kompa
:: :: ::
ramzesIII re.. 01.04.2014. 18:41 #547855

broj poruka: 1017
Naravno da ima aplikacija da se S3 veze kao mass storage, ali nemoj mi zameriti, zaboravio sam iime programa.
Instalirao sam jednom drugaru ali sam morao da probam nekoliko programa dok nisam dobio zeljeni rezultat.
Budi strpljiv, sacekaj malo, da vidim da kontaktiram drugara i nadam se da cu ti dati tacno ime programa :)

Plamen Re: re.. 01.04.2014. 19:59 #547863

Ajde molim te vidi to. Iscimao sam se, 10tka programa probao i varijanti i nikako da upali mass storage. Na kraju vidim ima neka mogucnost da se rutuje tel. ali mora i neki komande da se kucaju, trista djavola, i na kraju naidjem na komentar da nexus 4 ne moze uopste da se poveze kao mass storage.

:: Naravno da ima aplikacija da se S3 veze kao mass storage, ali nemoj mi zameriti, zaboravio sam iime programa.
:: Instalirao sam jednom drugaru ali sam morao da probam nekoliko programa dok nisam dobio zeljeni rezultat
:: Budi strpljiv, sacekaj malo, da vidim da kontaktiram drugara i nadam se da cu ti dati tacno ime programa :
ramzesIII re.. 02.04.2014. 01:15 #547907

broj poruka: 1017

I ja sam isto pokusao sa nekoliko programa, a nisam zeleo da radim root.
Evo, pitao sam drugara instalirali smo program usb switcher, mada sad mi nije blizu i ne mogu da vidim tacnu verziju i ostalo.
U svakom slucaju uzeli smo na 1mobile market trebalo bi tu da ima.
gilopile .... 08.04.2014. 14:34 #548549

broj poruka: 9459
Ako nije kasno, pokusaj i sa DiskDigger Pro.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs