Da li neko ima, ili bi nekako mogao da mi nabavi ovu aplikaciju? U pitanju je aplikacija koja automatski downloaduje drajvere i programe za Asus laptopove. Na internetu je nema nigde, ne postoji ni kao podrska na zvanicnom Asusovom sajtu, a koliko sam shvatio, dolazi u folderu ili CDu pod nazivom eSupport...
Uh, hvala ti, uspeo sam nekako da iskopam dva exe fajla od po nekih 2,3mb, ali na zalost, ni jedan ne radi...instalacija ne moze da se pokrene, izbacuje neku gresku... Pokusao sam i sa compatibility mode, i ne vredi... Inace, ovaj programcic mi je ranije bio instaliran pod Windowsom 8 i radio je bez problema, a sad pod 8.1 ne moze cak ni da se instalira... Postoji li jos neko resenje?
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.