naime drugarici trebaju kursevi za PHP, kako je ona meni napisala: DUMP za PHP Zend, jel ima neko od vas ili jel zna odakle da nabavim ovo?
Treba joj za ispit na fakultetu.
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
Ne znam na kom se faksu uci Zend. Pitacu je. Jel mozes da mi nabacis link odakle da skinem Zend kurseve, ili ako neko ima dacu mail ili da mi bacite na cloud negde pa da skinem?
You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
i kaze da njoj trebaju Zend testovi za 2013-u godinu :S
knjiga i tutorijala to sam skinuo ali kaze da to ima i ona, ja nju pitam na kom se to fakultetu uci Zend ali mi nista nije odgovorila. Ne bitno...
Ona je krenula da uci ali joj trebaju testovi od proslog ispita (nadam se na nece da nauci samo ta pitanja, malo mi je to debilno ali dobro, nisam ja upitanju) Pitao sam je pa kako ne moze da nadje bilo sta od toga na svom fakultetu ako vec tamo i polaze, kaze da nema nista... Malo me cudi cela ta prica (otprilike kao da se nije ni potrudila nego ceka da joj neko sve baci pod noge...)
Kako da joj nadjemo testove ako ne znamo koji faks? :-D A i koliko ja kapiram na testu tesko da ce da budu pitanja nego ce biti da se radi web aplikacija u zendu, a za to joj je najbolje da prodje neki tutorial.
Nemam pojma, nikada me nije zanimalo programiranje mada me nesto privlaci .Net ali ne toliko da bih se ja zajebavao sa time... Nego sam cisto znatizeljan
Nasao sam joj neka pitanja i neke tutorijale na netu pa nek vidi, i to je mnogo od mene kad verovatno nece ni hvala da mi kaze ali neka... Ja sam uvek rad da pomognem koliko mogu.
Sto se tice faksa mislim da ide na neki privatan faks IT AKADEMIJA u Zemunu ako sam dobro procitao na FB i ako je to uopste istina. Tamo kao polaze PHP Zend posto hoce da ga nauci (mada meni ona nesto ne uliva poverenje za nekog programera ali mozda gresim posto je ne znam toliko dobro) :D You can`t hurt me, hell, i can`t even hurt me. Electricity couldn`t kill me, Games couldn`t kill me, Internet couldn`t kill me. Did you really think your little jokes were going to kill me? I`m done with the winning cause i`ve already won.
da je privatni fax u pitanju pošto se na državnim univerrzitetima o ne radi. a šta njoj treba da položi, pa verovatno: -da zna šta je zend i da ume da upali i podesi, -da zna da napiše klasu -mozda nasledivanje da sprovede u delo -kreira oblekat putem kostruktora -prikaže sadržaj objekta,
kakve aplikacije, pa to nema ni na državnom :D
ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.