Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
Potrebno misljenje i savet :)
STRANA 1 OD 1
zerocool55 Potrebno misljenje i savet :) 03.02.2014. 13:25 T56583

status: user
broj poruka: 1131
Setih se kada sam nekada imao satelisku i programe koje sam imao na njoj jos 93...

Imao sam oko 250 programa iako je mogla da vata 600 nije bas bilo moguce zbog prepreka.

Odavno sam gledao neke programe koji nudi satelitske pograme,mozda cak da i platim da ih gledam po par hiljada ali sve je to bilo u neispitanim vodama ..

Da li neko zna neki program koji je pouzdan za gledanje satelitske preko neta ili moze da mi da neke preporucene momke koji namestaju satelitske antene i dekodiraju kartice?

Hvala..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic Re: Potrebno misljenje i savet :) 03.02.2014. 14:10 #540008

broj poruka: 19008
ako imas satelitsku, progdvb i skystar kartica i to je to.. samo sto nije to sad toliko popularno jer su zakljucali najzanimlnljivije programe, i ranije je bilo smaracina za potragom kljuceva itd..

:: Setih se kada sam nekada imao satelisku i programe koje sam imao na njoj jos 93...
::
:: Imao sam oko 250 programa iako je mogla da vata 600 nije bas bilo moguce zbog prepreka
:: Odavno sam gledao neke programe koji nudi satelitske pograme,mozda cak da i platim da ih gledam po par hiljada ali sve je to bilo u neispitanim vodama ..
:: Da li neko zna neki program koji je pouzdan za gledanje satelitske preko neta ili moze da mi da neke preporucene momke koji namestaju satelitske antene i dekodiraju kartice?
:: Hvala..
gilopile ... 03.02.2014. 14:19 #540013

broj poruka: 9459
Jedino da uzmes SS2 HD2, dreambox HD ili odlican Amiko SHD 8900+ cardsharing i mozes gledati sve zivo. Umesto tog bagovitog progDVB, obavezno koristi DVBViewer - jedan od najboljih software-a ikada.

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

zerocool55 re 03.02.2014. 14:42 #540024

broj poruka: 1131
imarkovic i gilopile:

problem je u tome sto je kod mene takva situacija da me okruzuju zgrade zato kazem da sam umesto 600 imao 250 mogu postaviti sateleitsku ali pitanje je kako ce to da funkcionise mogu baciti pare a amlo dobiti , prvo bi pokusao sa nekim programo preko neta ako ima,ako ne onda jedino da zovem nekoga da dodje da vidi da li moze da se nesto uradi mada sumnjam :/

gman neko je ovde ostavio linkove 03.02.2014. 16:30 #540042

broj poruka: 1111
za streaming gomile najpopularnijih programa
kad vec imas net, sto bi se patio sa satelitskom
sistem je zastareo, jer je net preuzeo sve vidove telekomunikacija, ili bar postoje pandani svih mogucih servisa preko IP

kablovska (ne mislim na zice nego na interface i protokole koji rade na njima) i satelitska komunikacija za vecinu ljudi ce postati proslost u narednom periodu
za sad se kablovski sistemi koriste tamo gde je mreza vec razvijena, isto tako i satelitski sistemi se koriste za komunikaciju preko velikih daljina i za gps, slikanje itd. (tamo gde ne postoji mogucnost za drugi vid komunikacije)

uglavnom, ono sto hocu da kazem je da ako ne postoji infrastruktura za odredjene servise, provider istih ce prvo pokusati bezicnom komunikacijom, kroz nju provuci net, a onda preko neta sve ostalo, i fon i sam net i tv, jer im je to najjevtinije

tamo gde ima infrastrukture, recimo kablovska tv, tamo ce provider pokusati preko te infrastrukture da provuce sve ostalo, a da fizicki doda samo uredjaje na pocetku i kraju kabla (inace kablovska infrastrukura je najrazvijenija u usa, jer su oni u jednom momentu celu zemlju pokrili, dok recimo wifi je najrazvijeniji u evropi gde su pojedini celi gradovi pokriveni , a u ostatku sveta su najzastupljenije mobilne mreze, jer ima najmanje posla u postavljanju sistema, a onda preko toga net, a kad se pusti net, preko njega moze sve ostalo)

pisao bih jos, ali me mrzi

uglavnom pretrazi teme u zadnjih dve tri nedelje, mesec dana najvise i naci ces taj post

ulsi
gavra re.: Potrebno .... 03.02.2014. 22:21 #540112

broj poruka: 148
This web site offers over 204 free internet TV channels. Online categorized TV Channels from all countries in Europe, North America, Africa, Asia, Latin America, Middle East all in one website.

http://www.profreetv.com/

pozz
gavra
Beograd

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs