Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Softver
Aplikacije
najbolji program za gledanje filmova
STRANA 1 OD 4  
nikola015 najbolji program za gledanje filmova 31.01.2014. 12:12 T56544

status: user
broj poruka: 41
Zanima me koji je najbolji program za gledanje filmova a da je pritom ako moze besplatan
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ralebrale ... 31.01.2014. 12:19 #539540

broj poruka: 678

http://www.dvbsupport.net/download/index.php?act=view&id=230

djokosrb VLC player 31.01.2014. 12:23 #539541

broj poruka: 6876
Jedini koji koristim vec duze vreme.

Partizan se voli,za druge se navija,rece jednom Dusko Radovic

imarkovic Re: najbolji program za gledanje filmova 31.01.2014. 12:25 #539542

broj poruka: 19008
Sto puta sam pisao, probao sam sve najbolje plejere i od svih mogucih najboljih plejera, ostao sam na VLC, po meni je on najbolji za filmove, jer ga ima u verziji koja se samo raspakuje i pusta sve bez ikakvih kodeka jer ima vec u sebi bazu, druga se instalira, pa biraj, potpuno je svejedno. Jedino uz njega sam prinudjen da imam BS player zbog toga sto automatski skida tacan prevod za taj film.

:: Zanima me koji je najbolji program za gledanje filmova a da je pritom ako moze besplatan
peterpan pot 31.01.2014. 12:34 #539544

broj poruka: 786
Aj mi samo par stvari objasni, posto verujem da si strucan za ovaj plejer.
1) Kako da namestim font, velicinu i da bude regular (a ne bold), posto kad namestim u onim opcijama i kliknem apply i ok ne reaguje.
2) Kako menjas kontrole u plejeru (treba mi promena za subtitle i audio sync)
3) Kako da imam sliku sa sinemaskopom kad gledam film?

nikola015 re 31.01.2014. 12:41 #539545

A jel moze u tom playeru (ili bilo kom drugom) da se nekako korektuje slika?
gilopile Re: pot 31.01.2014. 12:57 #539546

broj poruka: 9459
1. Sub velicina ALT+PGUP PGDN Bold ALT+B ili ides u pref. subtitle/font style/font i tu sve podesavas
2. control +> i <
3. Znam ali necu da ti kazem :D

mozes i sam dodavati precice koje hoces - pref/shortcut/add, tj. tu imas sve opcije player-a, pa nadji ono sto ti treba i sve ces moci preko tastature...

- Majstore, da li će ići ili neće ići?
- Hm, mislim da će biti čupavo.

:: Aj mi samo par stvari objasni, posto verujem da si strucan za ovaj plejer
:: 1) Kako da namestim font, velicinu i da bude regular (a ne bold), posto kad namestim u onim opcijama i kliknem apply i ok ne reaguje
:: 2) Kako menjas kontrole u plejeru (treba mi promena za subtitle i audio sync
:: 3) Kako da imam sliku sa sinemaskopom kad gledam film
::
gilopile Re: re 31.01.2014. 13:05 #539547

U brate, kako misli korektuje? Imas mali milion opcija za sliku. Ne znam sta te tacno zanima...

:: A jel moze u tom playeru (ili bilo kom drugom) da se nekako korektuje slika?
Bobi4ever BS player FTW 31.01.2014. 13:06 #539548

broj poruka: 4879

br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

gilopile Re: BS player FTW 31.01.2014. 13:07 #539549

Ja ne znam, ali svaki drugi put kada ga pokrenem on zabaguje pa moram force shurdown, strasno. Koristim ga samo da mi preuzme titl, a i to mu tesko, bem mu kevu :D Pomolim se Bogu da ne zabaguje svaki put kada ga pokrenem, ali corak.

:: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
peterpan Re: Re: pot 31.01.2014. 13:20 #539550

broj poruka: 786

E sto se tice sync-a, znam ja koje su kontrole, samo sam hteo da ih obrnem, tj da dodajem vreme subtitlu na ] a oduzimam na [ kao sto je kod KM player-a

I reci naopako kako ovo za sinemaskop da odradim

:: 1. Sub velicina ALT+PGUP PGDN Bold ALT+B ili ides u pref. subtitle/font style/font i tu sve podesava
:: 2. control +> i <
:: 3. Znam ali necu da ti kazem :
:: mozes i sam dodavati precice koje hoces - pref/shortcut/add, tj. tu imas sve opcije player-a, pa nadji ono sto ti treba i sve ces moci preko tastature..
:: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: :: Aj mi samo par stvari objasni, posto verujem da si strucan za ovaj plejer
:: :: 1) Kako da namestim font, velicinu i da bude regular (a ne bold), posto kad namestim u onim opcijama i kliknem apply i ok ne reaguje
:: :: 2) Kako menjas kontrole u plejeru (treba mi promena za subtitle i audio sync
:: :: 3) Kako da imam sliku sa sinemaskopom kad gledam film
:: ::
Bobi4ever Re: Re: BS player FTW 31.01.2014. 13:22 #539551

broj poruka: 4879
Meni radi najnormalnije, bez ikakvih problema na Win 7.
Davno na XP-u sam imao problem da ako upalim BS i WMP, oba zakucaju. Evo vec tri god na Win 7 nisam imao nikakav problem sa BS-om. Tvoj nesto baguje xD meni titl nadje expresno brzo, par sec po pokretanju filma, serije. Obrisi taj pa skini poslednju verziju, mora da sljaka! :-P
br>http://tinyurl.com/ch3mu7j

:: Ja ne znam, ali svaki drugi put kada ga pokrenem on zabaguje pa moram force shurdown, strasno. Koristim ga samo da mi preuzme titl, a i to mu tesko, bem mu kevu :D Pomolim se Bogu da ne zabaguje svaki put kada ga pokrenem, ali corak

:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
nikola015 re 31.01.2014. 13:26 #539553

pa zato kad pustim neki film malo mi je mutno pa ako mogu da popravim sliku
gilopile ... 31.01.2014. 13:28 #539554

Pa to, mozes menjati shortcut u player-u kako volis...

Cek, ako sam te razumeo, hoces da rasiris sliku? Zavisi od rez. video-a, ali sve se da prilagoditi opcijama pod `aspect ratio`, 2.35:1... Ako je nekog ` cudnog formata, onda ides na `manage user defined` pa postavis neku rez, pa probas...

gilopile Re: re 31.01.2014. 13:30 #539555

Ako je sve po default-u, tesko ces ista moci uraditi po tom pitanju... Postoje opcije `sharpness` ali sve je to goli djoka, jer se digitalno koriguje i nema tu bas nekog boljitka. Naravno, ovo sve ako nisi na nekom matorom CRT monitoru...

:: pa zato kad pustim neki film malo mi je mutno pa ako mogu da popravim sliku
DmasteRNo1 Da li je najbolji ili nije 31.01.2014. 13:30 #539556

broj poruka: 6102
ali već duže vremena koristim Daum PotPlayer i veoma sam zadovoljan njime.

i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V7

gilopile Re: Da li je najbolji ili nije 31.01.2014. 13:32 #539557

Nista gori/bolji nije od KM i GOM, samo sto ova dva imaju i kontrol panel pa su neke od opcija k`o na dlanu...

Koristim bas dugo GOM, ali me je smaralo to sto MKV premotava sporije nego nekad kad smo motali VHS traku...pa sam presao na KM, ali su u medjuvremenu to ispravili i ja ponovo na GOM. Za sada odlicno radi. Navika, jbg.

:: ali već duže vremena koristim Daum PotPlayer i veoma sam zadovoljan njime
:: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V
slashdance Po preporuci kolega sa bencha 31.01.2014. 14:28 #539560

broj poruka: 429
Daum POT+LAV Filters+madVR i nema boljeg, sve besplatno, pusta sve, nastelujes madVR i slika nikad cistija, jos zauzece procesora u mom slucaju 2-3%

ASUS M5A78L /AMD FX 6300 / 4GB HyperX Blu / 6850 Cyclone / WB Blue 500 / SPS-630M / V3 BLACK

MaliAbner Re: Re: Da li je najbolji ili nije 31.01.2014. 14:38 #539561

broj poruka: 7769
@gilopile
Sko smo istog misljenje... jedino mi se cini da je KM nekako brzi, malo se teze podesava za rezultad koji se u dva klika dobije kod GOM player-a...

Citat:
`Rodbinsko-partijsko-naslednicki odnosi su nam stvorili tragicnu
i intelektualno slabo razvijenu klasu ljudi koji vode drzavu, zato smo...`

Tomato Republic Of Serbia, BRE !!!

:: Nista gori/bolji nije od KM i GOM, samo sto ova dva imaju i kontrol panel pa su neke od opcija k`o na dlanu..
:: Koristim bas dugo GOM, ali me je smaralo to sto MKV premotava sporije nego nekad kad smo motali VHS traku...pa sam presao na KM, ali su u medjuvremenu to ispravili i ja ponovo na GOM. Za sada odlicno radi. Navika, jbg

:: :: ali već duže vremena koristim Daum PotPlayer i veoma sam zadovoljan njime
:: :: i5 2500K/CM Hyper 212+/MSI Z68A-GD65 G3/HyperX Green 2×4GB 1600/Samsung 830 128GB/ASUS R9 280X DCU II TOP/Dell U2412M/Xonar DX/Altec ATP-3/TT Chaser MK-I/SF Golden Green Pro 650W/Genius KB-G265/A4Tech V
gatekeeper Re: Re: BS player FTW 31.01.2014. 14:47 #539562

broj poruka: 511
Moze i Media Player Classic da skida titlove

Pustis film pa `File -> Subtitle database -> Download` option.

:: Ja ne znam, ali svaki drugi put kada ga pokrenem on zabaguje pa moram force shurdown, strasno. Koristim ga samo da mi preuzme titl, a i to mu tesko, bem mu kevu :D Pomolim se Bogu da ne zabaguje svaki put kada ga pokrenem, ali corak
SlasherZ GOM Player 31.01.2014. 15:20 #539564

broj poruka: 266
Ja koristim samo njega i on mi najvise i odgovara, a nije ni tezak za koriscenje i inicijalni setup. Topla preporuka od mene :)

Intel i7 2600k @ 4.2 Ghz @1.30v + Titan Fenrir EVO
ASRock Z68 Extreme 4
ASUS Radeon R9 280X DirectCU II TOP
8GB 1600MHz DDR3 HyperX Genesis XMP X2 Grey Series
Creative Sound Blaster X-Fi Titanium
Toshiba Q Series SSD 128gb

:: icq :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
nikola015 re 31.01.2014. 15:36 #539566

evo instalirao sam GOM player.Da ne otvaram novu temu jel ima neki program sto nadgleda stanje kompletno racunara npr. temperaturu procesora graficke itd. njihovo stanje da znam da li su pri kraju
toyboy @imarkovic 31.01.2014. 16:00 #539571

broj poruka: 60
da VLC je `old boy`, stabilan i gotovo da nema manu, sem, premotavanje mu je sporo i tromo za 10-tku, narocito na slabijim masinama a i onim jacim. Dobra alternativa + performanse je:

http://bit.ly/1eD0D6F, `Looking for the latest version` varijanta

da li ljudi znaju za njega, cisto sumnjam, ali eto jos jedan primer kvalitetnog, besplatnog softvera. Preporuka je kombinacija VLC ili GOM, kao pozadinski pleyeri i preporuceni kao aktivni. Nesto kao komparacija mercedes/audi/BMW, gde za svakodnevnu upotrebu po meni BMW je tata...

:: Sto puta sam pisao, probao sam sve najbolje plejere i od svih mogucih najboljih plejera, ostao sam na VLC
imarkovic Re: Re: BS player FTW 31.01.2014. 16:07 #539573

broj poruka: 19008
Tako ti je to kad zivis sa stanovnicima i koristis betu:)
Zaboravio sam da pomenem obavezan MPC, bez kog ne mogu brzo da pustim film ili clip kad zatreba.

Daum pot player je ok, ali samo ok, i to kad potrosis pola sata dok ispodesavas sve da radi po zelji.
GOM nije kompletan, uglavnom sve je pitanje ukusa.
Na VLC-u sve sto sam podesio je velicina subtitle-a i to je sve, nikakvo dodatno podesavanje nije potrebno na x64 portable verziji.

:: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
gliga79 najbolji program za gledanje filmova 31.01.2014. 16:33 #539577

broj poruka: 4641
K Lite Mega Codec Pack u sebi ima Media player clasic. Samo njega koristim i sve radi perfektno.

Intel i5 2500k, Noctua NH-D14, Asus Maximus IV Gene - Z, MSI Gtx 660 OC , 4x2Gb Hyper X 1600mhz Genesis (gray), HDD WD 640 gb, Samsung F3 1tb, Seasonic S12D 850w, Thermaltake Element G

gilopile Re: Re: Re: BS player FTW 31.01.2014. 20:16 #539608

Ma kakvi bre stanovnici? Koristio sam daj BS i na Win7/8/XP, sve verzije sam poskidao, pa cak i sa ofc. sajta i uvek zabakuje....Na par racunara se desava....Krs krseva bre taj BS...Ponovicu, jedino i jedino ga install samo za titlove...i jos mi poskida neke kodeke iz prahistorije, jbt...

:: Tako ti je to kad zivis sa stanovnicima i koristis betu:
:: Zaboravio sam da pomenem obavezan MPC, bez kog ne mogu brzo da pustim film ili clip kad zatreba
:: Daum pot player je ok, ali samo ok, i to kad potrosis pola sata dok ispodesavas sve da radi po zelji.
:: GOM nije kompletan, uglavnom sve je pitanje ukusa
:: Na VLC-u sve sto sam podesio je velicina subtitle-a i to je sve, nikakvo dodatno podesavanje nije potrebno na x64 portable verziji
:: :: Ja ne znam, ali svaki drugi put kada ga pokrenem on zabaguje pa moram force shurdown, strasno. Koristim ga samo da mi preuzme titl, a i to mu tesko, bem mu kevu :D Pomolim se Bogu da ne zabaguje svaki put kada ga pokrenem, ali corak
:: :: - Majstore, da li će ići ili neće ići
:: :: - Hm, mislim da će biti čupavo.

:: :: ::
:: :: :: br>http://tinyurl.com/ch3mu7j
STRANA 1 OD 4  
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647168.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs