Rec je o mozili. Naime prilikom instaliranja nekog (????) programa kao home page pojavljuje se adresa http://search.findwide.com/?guid={08EFF624-5E45-47F0-9946-57DCECD15958}&serpv=22. Uradio sam uninstall u kontrol psnelu i racunar je prijavio da je to i uradio. Medjutim i dalje se pojavljuje kao home page. Sta treba da uradim da bi sklonio tu adresu ?? Operativni sistem je WIN 8.1 .
Resava ti problem sa tim i ako ima jos nekih gluposti, sve cisti.
:: :: Rec je o mozili. Naime prilikom instaliranja nekog (????) programa kao home page pojavljuje se adresa http://search.findwide.com/?guid={08EFF624-5E45-47F0-9946-57DCECD15958}&serpv=22 :: Uradio sam uninstall u kontrol psnelu i racunar je prijavio da je to i uradio. Medjutim i dalje se pojavljuje kao home page. Sta treba da uradim da bi sklonio tu adresu ?? Operativni sistem je WIN 8.1 .
Tolls - options - general. Ukucaj u polju gde piše home page željenu adresu. To što ti se desilo je klasičan primer nečitanja teksta i kuckanja po tipu next-next-next-next-finish.
Verovatno tu web stranu imas i u control panel/internet options/home page ( ovo je za xp ) mislim i da je na win8 isto, ali snacices se. Pa obrisi ili ukucaj zeljenu.
- Majstore, da li će ići ili neće ići? - Hm, mislim da će biti čupavo.
HVALA svima na pomoci. Pokusao sa AdwCleaner - nasao obrisao i NISTA i dalje ono s...e Probao Uninstal na njihovom sajtu kad ono samo uputstvo kako uraditi uninstall (kao da smo kreteni)
USPELO JE SA : Help>Troubleshooting Information>Reset Firefox
i meni se nekad zakace ti toolbari ili pocetne strane, pa ovako ja radim> obrisem sa malwarebytes gde god nadje to sranje, obicno se nagura u program files, u registry, u temp folder, i naravno uz sve(ili vecinu) browsera. Kad on ocisti sta je nasao ja odem pa rucno pobrisem iz recimo Chrome/options/pa tamo idem na uninstall, ako i dalje ima negde, onda isto rucno uzmem pa obrisem iz foldera gde je instaliran chrome jer se tu nabije!
Kad sve to odradim onda 100% se ne vraca nikad! Kod mene se automatski sa nekog random sajta instalirao ranije, a dok instaliram ja neki program uvek pazim da odstikliram sve addon-e i ostala vnago koja hoce da se ubace!!
:: :: HVALA svima na pomoci. :: Pokusao sa AdwCleaner - nasao obrisao i NISTA i dalje ono s... :: Probao Uninstal na njihovom sajtu kad ono samo uputstvo kako uraditi uninstall (kao da smo kreteni :: :: USPELO JE SA : Help>Troubleshooting Information>Reset Firefo :: ::
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.