Da odmah pojasnim jos detaljnije... Prvenstveni cilj je da je u programu moguce videti sve IP adrese sa kojima mi je komp konektovan, sa mogucnoscu da pored IP adrese bude prikazana i zastava drzave kojoj IP adresa lokacije pripada. Kada mi je skajp online, on otvori na desetine konekcija i IP adrese sa kojima sam `konektovan` i ja sam ih ocitavao iz Task Managera (network resource monitor), ali bih da to radim elegantnije, tako da mogu, kao sto sam rekao, da vidim i sa kojom drzavom imam konekciju.
Jednom davno sam na jednom racunaru video program koji je ovo radio, ali sam zaboravio kako se zove... Ima li neko iskustva sa ovakvim programom i neka preporuka eventualno ?
Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
:: Da odmah pojasnim jos detaljnije.. :: Prvenstveni cilj je da je u programu moguce videti sve IP adrese sa kojima mi je komp konektovan, sa mogucnoscu da pored IP adrese bude prikazana i zastava drzave kojoj IP adresa lokacije pripada :: Kada mi je skajp online, on otvori na desetine konekcija i IP adrese sa kojima sam `konektovan` i ja sam ih ocitavao iz Task Managera (network resource monitor), ali bih da to radim elegantnije, tako da mogu, kao sto sam rekao, da vidim i sa kojom drzavom imam konekciju :: :: Jednom davno sam na jednom racunaru video program koji je ovo radio, ali sam zaboravio kako se zove.. :: Ima li neko iskustva sa ovakvim programom i neka preporuka eventualno :: :: :: Zašto grafitnom olovkom ne mogu ponovo da otključavam množioce procesora ??
Broj postavljenih tema: 60372. Broj poslatih odgovora: 647169. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.